La web d’11Onze guanya un premi de prestigi

11Onze s’ha endut el reconegut Premi Vega Digital 2021 al millor web en l’àmbit de les xarxes socials. El guardó destaca el paper imprescindible de pioners digitals com 11Onze en un context en constant transformació. 

 

De les 1.392 candidatures que s’han presentat, 11Onze ha obtingut el primer lloc per la seva plataforma innovadora, que aplega una comunitat financera de milers de persones que comparteixen interès pel món financer. El disseny de la web ha estat liderat per la directora d’Art d’11Onze, Laia Gubern, i el seu equip, en col·laboració amb WONDR, una agència d’èxit mundial en el desenvolupament de productes digitals amb seu a Irlanda.

El president d’11Onze, James Sène, ha acollit amb molta satisfacció el premi. “Estem encantats amb el fet que el nostre esforç i la nostra visió hagin estat reconeguts per experts del sector. L’educació financera segueix sent un pilar fonamental d’11Onze. Creiem que una base de clients informada que fa servir serveis innovadors podrà construir comunitats fortes que invertiran en projectes per un futur sostenible”, ha celebrat.

11Onze és la primera tecnologia financera comunitària d’Europa que ofereix serveis d’educació financera i generació de riquesa als seus membres. La fincom omple un buit en el sector fintech amb una xarxa privada que s’organitza al voltant de La Plaça; una moneda pròpia, Les Peles; la super app El Canut; i una àmplia biblioteca de continguts informatius i pedagògics sobre finances, economia, benestar i sostenibilitat. 

 

Més de 2.000 continguts

Fins avui, 11Onze ha publicat més de 1.212 vídeos i 1.131 publicacions en tres idiomes. La plataforma ha estat un gran èxit en la comunitat, ja que atreu més de 10.000 membres i té una taxa de participació de més del 96%, i aquest octubre ha augmentat exponencialment el seu impacte a les xarxes socials. Precisament, aquesta setmana la principal plataforma de WordPress ha destacat la plataforma d’11Onze com un cas exemplar.

“Estem molt orgullosos de la col·laboració amb 11Onze, perquè creiem que aquesta plataforma està complint la promesa de ser una comunitat fintech catalana, amb ànima i un propòsit. Els jutges de tot el món han pogut copsar-ho de primera mà. 11Onze és una proposta molt genuïna i convincent”, assenyala el fundador de WONDR, Diarmuid Ó Sé.

Els Premis Vega Digital són un organisme internacional que reconeix i honora el rendiment excepcional, el talent i l’esforç dels millors professionals i agències digitals de tot el món. Jutjats amb absoluta independència per reconegudíssims professionals de l’àmbit digital, les categories premien llocs web, vídeos, aplicacions mòbils, muntatges d’animació, treballs de màrqueting i podcasts.

 

11Onze s’està convertint en un fenomen com a primera comunitat fintech de Catalunya. Ara, llança la primera versió d’El Canut, la super app d’11Onze, per a Android i Apple. Des d’El Canut es pot obrir el primer compte universal al territori català.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

11Onze patrocina els Premis Vinari

2min lectura

L’entrega de guardons, que enguany arriben a la novena

11Onze

El llançament d’El Canut

1min lectura

Els mitjans especialitzats en fintech i nova banca segueixen fent-se ressò del llançament de

Premsa

La premsa britànica parla d’11Onze

2min lectura

“La start-up catalana de tecnologia financera 11Onze



Equip Editorial Equip Editorial
 1. Lluís MarchLluís March says:
  Lluís

  Moltes felicitats pel premi i moltes gràcies per compartir tot el vostre saber amb nosaltres, els usuaris.😃

  • Lels says:

   Moltes gràcies, Lluís, ens alegra molt el premi, però encara més empoderar a la comunitat 11Onze. Seguim!

   Fa 3 anys
 2. Maria Puigdemont PareraMaria Puigdemont Parera says:
 3. Santiago AlcoverroSantiago Alcoverro says:
  Santiago

  Enhorabona. Excel·lent feina!

 4. Ricard Calvo VilanovaRicard Calvo Vilanova says:
  Ricard

  Moltes felicitats

  • Lels says:

   Gràcies, Ricard! Estem molt contents amb el premi i agraïts amb les vostres felicitacions.

   Fa 3 anys
 5. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Felicitats.

 6. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Enhorabona bona pel premi que mai millor dit ens pertany a tots començant per aquells que l’han començat, també per aquells que n’heu assumit diferents lideratges i a tots els que com jo hi participem “des d’abaix”

 7. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Quin goig tan gran,es un premi ben merescut al treball ben fet i al talent
  Gràcies 11Onze per al vostre esforç i treball diari
  Sento orgull de pertinença

 8. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  L´enhorabona, la feina ben feta té premi.
  Aquest comentari “Aquesta plataforma està complint la promesa de ser una comunitat fintech catalana, amb ànima i un propòsit, assenyala el fundador de WONDR, Diarmuid Ó Sé.” és una garantia de futur. El que es diu que es farà es fa.

  • Mònica Cornudella says:

   Exacte Mercè! i amb transparència i per les persones. Gràcies de nou per ser-hi!

   Fa 3 anys
 9. Lels says:

  Gràcies, Joan!

 10. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play