La premsa britànica parla d’11Onze i dels Vinari

“La start-up catalana de tecnologia financera 11Onze, defensora dels projectes comunitaris i la sostenibilitat, dona suport al festival convertint-se en el seu principal patrocinador.” UK News Group

 

UK News Group es fa ressò dels premis Vinari i del patrocini d’11Onze, parlant amb en James Sène (president fundador) i la Natàlia Cugeró (directora general).

“La missió de 11Onze ha estat clara des de la seva creació. Existim per a servir i empoderar a la gent de Catalunya, i els premis Vinari són una iniciativa que celebra la innovació, el treball dur i la resistència de la indústria del vi, que s’està recuperant de l’impacte de la pandèmia que va frenar el creixement econòmic del sector”, va dir James Sène, fundador de 11Onze.

“Catalunya és una regió vitivinícola de primer ordre i estem molt contents de fer costat als treballadors locals i crec que, com el bon vi, la nostra comunitat madurarà i creixerà. En 11Onze, fem costat a les petites i mitjanes empreses. En aquests temps difícils, necessiten més que mai el suport comunitari i financer. Donar suport a aquest festival del vi de categoria mundial és la nostra manera de dir que som aquí per a vosaltres i que celebrem el vostre èxit”, va dir Natàlia Cugueró, directora general de 11Onze, que és la força que està darrere d’aquesta associació.

UK News Group

Podeu llegir la notícia original aquí

Fotografia: Natalia, CEO d’11Onze (dreta), entrega el premi VINARI al millor vi blanc jove: blanc LaFou Els Amelers 2020, de LaFou Celler (DO Terra Alta) Crèdits: Jordi Play.

11Onze 11Onze
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
 2. Rosa Maria SoléRosa Maria Solé says:
  Rosa Maria

  Sí senyor donant suport els petits, que quasi sempre tenen els millors vins.

 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. Lluís UrpíLluís Urpí says:
  Lluís

  I és que les grans empreses, el que fan és acumular capital, exigir privilegis i explotar ls treballador*s

  • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
   Oriol

   Totalment d’acord, Lluís. Això s’ha de poder revertir. Ens veiem per La Plaça!

   Fa 3 anys
 5. Guillem Maura RayoGuillem Maura Rayo says:
  Guillem

  Donar soport a les PIME, de casa nostre, enforteix el nostre teixit empresarial malmès pel nostre botxi i l’entorn actual, gràcies Onze per fer-los costat

  • Xavier Esteve says:

   Gràcies a tu Guiillem per les teves paraules. Catalunya és terra de pimes i treballadors autònoms. A Onze volem ser una fintech comunitària, la nostre raó de ser és ajudar i treballar per aquesta comunitat, no serà ràpid, però ho anirem fent pas a pas.

   Fa 3 anys
 6. David MateosDavid Mateos says:
  David

  Força 11Onze !!

 7. Ricard Calvo VilanovaRicard Calvo Vilanova says:
 8. AlbertAlbert Chic Giménez says:
  Albert

  Fantàstic! Seguim👍

 9. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  L

  Llegir aquest tips de noticies il.lusiona I fa goig
  Gracies

Deixa una resposta

App Store Google Play