Empresa: operar amb divises

L’increment de les relacions comercials entre empreses internacionals sovint requereix transferències de diners que comporten un canvi de divisa. T’expliquem com el compte d’11Onze Business et pot ajudar a treballar amb divises.

 

Tant si tens una PIME com si ets autònom, treballar amb divises de manera efectiva no ha de ser una preocupació, ans al contrari, una bona gestió dels comptes i transferències en divises estrangeres poden suposar un avantatge competitiu per a la teva empresa.

La debilitat de l’euro enfront del dòlar va incrementar la pressió inflacionista i les despeses de moltes empreses catalanes que operen en l’àmbit internacional. En aquest context, s’ha disparat el cost de l’energia i de moltes matèries primeres que han fet augmentar els costos de producció. Davant d’aquest escenari, les inversions o transaccions amb divises estrangeres prenen vital importància.

Transferències i comptes multidivisa

Com explica Sílvia Garriga, agent d’11Onze, “diversificar les inversions pot ajudar a compensar les possibles pèrdues”. Dit això. no tots els comptes d’empresa et permeten fàcil accés al mercat de Forex, poder fer canvis de divisa a preus competitius o la possibilitat de tenir comptes multidivisa.

Des d’11Onze Business ens hem assegurat que tinguis l’opció de rebre, emmagatzemar i convertir diners en les divises que utilitzes en el teu negoci, amb funcionalitats prèmium d’un compte multidivisa, però amb tarifes reduïdes. 

Això et permet evitar tenir els teus diners immobilitzats en euros i et pots protegir de la pèrdua de valor d’aquesta moneda, ja que “una variació a la baixa d’algunes monedes, pot amenaçar greument l’estabilitat de l’empresa, especialment si la moneda que es devalua és d’un mercat estratègic”, apunta Garriga.

 

Si vols que el teu negoci faci un gran salt, utilitza 11Onze Business. El nostre compte d’empresa i autònoms ja està disponible. Informa-te’n!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Economia

11Onze Business i la depreciació de l’euro

4min lectura

L’euro s’ha depreciat un 15% el darrer any, cotitzant a mínims

Economia

Tot el que cal saber sobre la nova banca

4min lectura

Encara et preguntes què és, ben bé, una fintech?

11Onze

“Llancem un compte per pimes”

3min lectura

En aquesta segona conversa sobre el curs de la recessió ambEquip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Molt bona operativa👌

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Celebrem que t’agradi, Jordi, i moltes gràcies pel teu comentari.

   Fa 1 any

Deixa una resposta

App Store Google Play