“11Onze no ven les teves dades per fer negoci”

La notícia que Zuckerberg vol tancar Instagram i Facebook a Europa, si no se’l permet gestionar les dades personals dels usuaris, ha fet aflorar de nou el debat sobre com es garanteix la privacitat. Realment les entitats financeres protegeixen els drets dels seus clients? Com ho fan? I 11Onze, com respon a aquest repte? Ho respon Iu Alemany, cap de l’oficina de suport d’11Onze, en un nou episodi de L’Estat de la Nació.

 

“Hi ha una regulació per a la protecció de les dades personals. A Europa és molt estricta i als Estats Units, no ho és tant. I així és com es produeix aquest xoc entre Zuckerberg i les autoritats europees. Ell vol emportar-se les dades als Estats Units i Europa li recorda que això no ho pot fer”, resumeix Alemany. En aquest sentit, el cap de l’oficina de suport d’11Onze explica que a 11Onze les dades “estan absolutament regulades”, fins i tot “rígides”, per tal de complir amb aquesta obligació d’Europa.

La Plaça és l’àgora de la comunitat d’11Onze, és des d’on s’interactua, s’aprèn i es construeix la sobirania financera d’aquesta comunitat, perquè qui s’hi vulgui sumar ho faci convençut dels productes financers que hi trobarà amb tota la informació. “En el seu moment vam crear la nostra xarxa social, des d’on captem les dades dels clients que volen ser-hi, i la fem servir només per al benefici mutu. No oferim aquestes dades mai a tercers per fer-ne negoci”, assegura Alemany.

 

L’empoderament financer és possible

Nosaltres intentem posar la tecnologia al servei del client per fer-ho molt fàcil”, explica Iu Alemany en referència a l’exclusió financera que pateixen milers de persones. “La gran banca està maltractant aquests clients: no ensenyen, tanquen oficines, tanquen caixers, ho fan tot molt complicat”, denuncia el cap de l’oficina de suport d’11Onze. 

Precisament per combatre aquesta exclusió financera, 11Onze va engegar el servei ‘11Onze a Casa’, per resoldre dubtes dels clients amb videotrucades. Si vols saber més sobre l’atenció al client d’11Onze i com protegim la privacitat dels clients, acaba de veure el vídeo de sota!

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

“La comunitat pot vèncer la gran banca”

3min lectura

La ciutadania, sobretot la més vulnerable, sent que les entitats

11Onze

Atenció personal en temps de la Covid

2min lectura

Vivim temps complexos: els clients necessiten i mereixen un

11Onze

“Amb la inflació alta, l’ideal és invertir”

2min lectura

Durant la pandèmia, les famílies han estalviat més que mai, peròEquip Editorial Equip Editorial
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
 2. Pere SorianoPere Soriano says:
  Pere

  11Onze també pot ser un valor refugi d’informació i confiança !! Gràcies

 3. Daniela SimónDaniela Simón says:
 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 5. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 6. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Cada nova noticia,cada nou vídeo,cada nou podscat confirma la revolució que es 11Onze ,contenta de firmar part d’aquest projecte,molt ben explicat Iu

Deixa una resposta

App Store Google Play