11Onze celebra 2 anys a punt per créixer

El 22 d’abril de 2021 posàvem en marxa La Plaça, el lloc on es troba la comunitat d’11Onze. Des d’aleshores, què hem fet?

La Plaça d’11Onze va néixer amb l’objectiu d’ajudar a tots aquells ciutadans a comprendre i gestionar de manera més eficient els seus diners. Per aquest motiu l’educació financera i la creació de productes útils per a la comunitat ha estat sempre al centre de La Plaça.

Productes innovadors

El primer producte, amb registre gratuït, va ser La Plaça. Una plataforma de continguts per informar-se i educar-se financerament que ha estat reconeguda amb nombrosos premis internacionals i que compta amb més de 1.000 articles, 800 vídeos, 150 pòdcasts i 35 cursos. Actualment, La Plaça ja compte amb 15.000 usuaris registrats i més de 12.000 visitants únics mensuals.

A continuació, 11Onze va posar en marxa l’aplicació El Canut, que permet obrir comptes segurs, preveient les turbulències que actualment està vivint la banca tradicional. El Canut, a més, permet transferències instantànies gratuïtes dins la comunitat 11Onze, fa possible disposar de targetes Mastercard, agregar altres comptes bancaris gràcies a la normativa PSD2 i es pot integrar amb Google Wallet i Apple Pay. Des de la seva estrena, l’octubre de 2021, El Canut no ha tingut cap problema de seguretat i també ha estat reconeguda internacionalment.

En la mateixa línia, per tal d’oferir a la comunitat una possibilitat de protegir els seus estalvis guanyant poder adquisitiu, es va crear Preciosos 11Onze. Per primera vegada, una entitat financera facilitava compres agregades d’or físic. Aquest servei s’ha convertit en un dels emblemes d’11Onze.

 

Creixement constant

Des d’aleshores, la cartera de productes no ha deixat de créixer. 11Onze Recomana ha aportat productes d’estalvi amb altes rendibilitats i baix risc com els Fons Garantits i el Finança Litigis. 11Onze Segurs ofereix assegurances responsables socialment a un preu molt competitiu. A través del marketplace també s’han aportat productes que permeten estalviar i viure de manera més sostenible, com els filtres d’aigua de Tappwater o el detergent Natulim, amb condicions especials per a la comunitat.

Altres serveis afegits són 11Onze Escola, 11Onze Check o 11Onze a Casa, que permet atenció per videotrucada les 24 hores. Tot disponible, sense costos extra, per als usuaris de La Plaça.

 

Següents passos d’11Onze

És evident que transcorreguts 2 anys, l’etapa més complicada per a qualsevol start-up, la pregunta és… i ara què? Doncs 11Onze mira al futur amb molt optimisme, amb una comunitat, una empresa i uns treballadors preparats per fer créixer la primera fintech comunitària dels països catalans. 11Onze està a punt per oferir més productes innovadors i per escalar el seu negoci amb la seguretat que li donen els bons resultats. Estem preparats!

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android i Apple. Uneix-te a la revolució!

11Onze

Primer aniversari de La Plaça

4min lectura

11Onze celebra el primer aniversari de la comunitat...

11Onze

No som més llestos, som més lliures

4min lectura

És possible que les crisis arribin per sorpresa?

11Onze

Tot el que ha passat mentre arrencàvem 11Onze

4min lectura

11Onze explica en un documental els entrebancs...11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. David Montanyà ManichDavid Montanyà Manich says:
  David

  Enhorabona, la feina Ben feta te FUTUR !!!

 3. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Estic preparat.

 4. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Fantàstic, endavant 👌

 5. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Moltes felicitats, a tot l’equip 11Onze, per fer-ho possible.
  Orgullós de formar part d’aquesta comunitat. 💛

  • James SeneJames Sene says:
   James

   Felicitats a tu Manel, que estás sempre participant al debat i ajudant 🙏🏿.

   Fa 1 any
 6. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Endavant, em vaig registrar a La Plaça i segueixo els articles regularment. M’heu ajudat a entendre i créixer. Gràcies

Deixa una resposta

App Store Google Play