El Canut guanya un Premi Centauri

L’aplicació financera d’11Onze, que aquest mes ha celebrat el seu primer any de vida, supera tots els entrebancs i suma un nou reconeixement internacional. Es van rebre més de 1.000 candidatures de 20 països.

 

Tal com explicàvem al documental ‘En 4 dies’, posar en marxa El Canut va ser una cursa d’obstacles que va tenir de tot. Intents de sabotatge, infiltrats i pressions constants que pretenien fer descarrilar el naixement d’11Onze com a fintech comunitària catalana. El projecte, però, es va refer esquivant els problemes, va seguir endavant i ara els usuaris tenen a les seves mans una aplicació capaç d’endur-se un Premi Centauri en la categoria “Apps i Softwares – Finances / Banca” dels prestigiosos Vega Awards.

El premi destaca la visió pionera d’11Onze en un panorama de serveis bancaris i financers en constant canvi. D’entre més de 1.000 candidatures, El Canut es va endur el premi amb la seva aplicació disruptiva, creada amb WONDR, empresa experta en el desenvolupament de productes digitals eficaços, involucrada en el disseny d’11Onze. Però d’El Canut no destaca només la usabilitat i el disseny, sinó també la capacitat d’avançar-se a les necessitats dels clients. Des del primer dia 11Onze ofereix un compte assegurat, garantint el 100% dels diners independentment de la quantitat, per un cost de 2,95 € mensuals. Menys de 36 € anuals, molt lluny dels 140 € de cost mitjà d’un compte a Espanya.

 

Funcions pioneres

El Canut també s’ha avançat en altres funcions que la banca tradicional anirà afegint progressivament. Per exemple, un servei d’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, o l’11Onze a Casa, que permet l’atenció cara a cara via videotrucada. A més, des de l’aplicació es pot accedir a tots els serveis que ofereix 11Onze. Des de la compra col·lectiva d’or amb Preciosos 11Onze, a les assegurances d’11Onze Segurs, passant pels Fons Garantits o els productes Imprescindibles per a l’estalvi d’11Onze Recomana. Tot 11Onze està a l’abast de la mà.

James Sène, president d’11Onze, es mostra encantat amb la victòria i el reconeixement internacional: “la nostra missió és potenciar la salut financera i la creació de riquesa per a la nostra comunitat a Catalunya i a l’estranger. Per aconseguir-ho, hem desenvolupat una app bancària i de recursos expansius, El Canut”.

“Creiem ferventment en la democratització dels serveis financers i bancaris. Per això ens encanta que es reconeguin les nostres fites tecnològiques com a pioneres”

La comunitat està al centre d’11Onze i Sène explica que “no només eduquem la nostra comunitat sobre la gestió dels diners i la creació de riquesa, sinó que també ajudem a assolir-la. Per a una petita fintech això només es pot aconseguir mitjançant la inversió en el desenvolupament de solucions tecnològiques disruptives”.

El Canut ofereix als clients la possibilitat de gestionar tots els comptes bancaris en un sol lloc, independentment del país on resideixin. A més, els clients poden gestionar tots els pagaments, transferències, estalvis i préstecs des d’aquesta aplicació bancària de finestreta única.

Antigament, El Canut era el moneder que utilitzaven els pagesos catalans. Tot i això, a diferència de l’antic moneder, els productes i serveis d’11Onze i El Canut són radicalment nous per al mercat espanyol i europeu. Aquest va ser el principal repte de disseny per a l’equip de WONDR: dissenyar una aplicació bancària disruptiva.

Dermot O’Shea, fundador de WONDR, afirma: “Estem molt orgullosos de la col·laboració amb 11Onze, ja que creiem que aquesta plataforma està complint la promesa de ser una fintech comunitària catalana amb ànima i propòsit. Els jutges de tot el món han pogut veure-ho, escoltar-ho i sentir-ho per si mateixos. El Canut és una proposta molt genuïna i convincent.”

“Estem molt orgullosos de la nostra col·laboració amb 11Onze. Està complint les seves promeses”

Sobre els Vega Awards

Els Vega Digital Awards són un organisme internacional que reconeix i honora el rendiment, el talent, l’esforç i l’excel·lència dels millors professionals digitals i agències de tot el món. Jutjats de forma independent per experimentats professionals digitals d’alt nivell de tot el món, les categories inclouen llocs web, vídeo, mòbil, social, animació, màrqueting i pòdcasts. 11Onze ha aconseguit una de les màximes distincions per segon any consecutiu.

 

Si voleu recordar tot el que va passar mentre posàvem en marxa El Canut, no us perdeu el documental ‘En 4 dies’.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Laus de Bronze per al disseny d’11Onze

3min lectura

El disseny ‘responsive’ i l’experiència d’usuari d’11Onze

11Onze

11Onze guanya un premi de prestigi

3min lectura

11Onze s’ha endut el reconegut Premi Vega Digital 2021 al millor

11Onze

El valor estratègic del disseny

3min lectura

Quan parlem de la utilitat del disseny no es tracta només de11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  La feina ben feta tot I que te moltes hores de treball ,acaba en un reconeixement
  Enhorabona equip

 3. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Molt bé.

 4. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Felicitats!!!🤩

 5. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Enhorabona a tot l’equip 11Onze

 6. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Enhorabona a tot l’equip 👌

 7. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  L’afirmació ” Estem molt orgullosos de la nostra col·laboració amb 11Onze. Està complint les seves promeses”, ha de suposar una satisfacció per l’ “equip 11onze”. Un valor afegit a l’empresa. L’enhorabona.!!

Deixa una resposta

App Store Google Play