La-Banca-Feta-Facil La-Banca-Feta-Facil

Coneix els pilars d’11Onze

Tens ganes de saber com funcionarà 11Onze? La primera comunitat fintech catalana està preparant-se per llençar la seva operativa financera. T’expliquem els valors que ens guien.

 

Ja formes part de La Plaça, ja coneixes la comunitat. Els següents passos d’11Onze arribaran aviat i volem explicar-te quins són els nostres pilars. Com serà 11Onze?

 Fàcil

Hi haurà una transparència total amb els costos dels serveis prestats, un interès únic aplicat sobre qualsevol producte de crèdit. És un model de transparència inexistent en el mercat.

Àgil

Ser una fintech permet accés 24/7 i suport combinat de IA i gestor personal. Hi haurà múltiples alternatives de finançament i un servei d’autocrèdit basat en l’historial i credit rating de l’usuari. Tot assistit per agents amb el certificat CISI.

Útil

Disposem d’una plataforma online, La Plaça, per divulgar coneixements econòmics i financers. La branca educativa d’11Onze Aprendre és una aposta decidida per la formació i l’empoderament ciutadà. Però La Plaça creixerà amb alternatives de finançament P2P i oferirà un servei de comptabilitat per PME al núvol amb liquidació d’impostos com IVA i renda. També es disposarà d’un servei automàtic i proactiu de finançament pont per mitigar efectes de tresoreria negativa i d’una assistència automàtica per la millora de la tresoreria familiar, inclosa la proposta i gestió del canvi de proveïdor de serveis bàsics. 11Onze és un model bancari altament enfocat a la creació d’estalvi i de valor pels usuaris.

Segur

11Onze estarà sota jurisdicció del BCE però fora d’Espanya. Doblarem els criteris de solvència Basel III i farem servir comunicacions encriptades de grau militar per la seguretat i privacitat de les transaccions i intercanvis. Complirem amb les normes més exigents de SEG i, al marge de fons i actius, els usuaris podran utilitzar el servei vault per guardar documents i actius digitals en el banc. 

 

Tens més preguntes sobre 11Onze? La més habitual és, sense dubte, quan començarà a operar. 11Onze encara no pot fer pública la data exacta, però està treballant perquè sigui el més aviat possible, amb totes les garanties per als nostres clients. Els usuaris de La Plaça sereu els primers de saber-ho. Per a qualsevol altra pregunta, podeu consultar els següents articles o deixar-nos un comentari.

 

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Serveis 11Onze

2min lectura

Descobreix-los

11Onze

"Volem apoderar als ciutadans"

1min lectura

Entrevista a Natàlia Cugueró a Ràdio Sabadell

Premsa

Mencions a la premsa internacional

2min lectura

11Onze a Fintech Futures, Finextra i The Fintech Times11Onze
 1. Enrique Puig i Domingo says:

  Ja teniu la nostre atenció …. Restem impacients

 2. Joan Gelaberto Sans says:

  11Onze, de moment esteu crea’n moltes expectatives i il·lusió, serà qüestió d’engegar màquines.

  • Lels says:

   Gràcies, Joan, esperem que en unes setmanes us puguem anar donant notícies.  Mentrestant et recomano posar-te al dia de tots els continguts a La Plaça

   Fa 4 setmanes
 3. alicia Coiduras Charles says:

  Un banc català amb manera de ser catalana i fora del banc d’Espanya

  • Xavier Esteve says:

   Una nova manera de treballar, i aprofitant els avantatges de la tecnologia. Gràcies

   Fa 4 setmanes
 4. Miquel Pérez Corral says:

  Dona confiança i seguretat!

 5. Josep Ruaix says:
 6. Mercè Comas says:

  11Onze, més que un banc. Un marca amb tarannà català aue identificarà Catalunya, fruit de molt esforç, intel.ligència, visió i actitud de servei.
  Gràcies

  • Mireia Cano Codina says:

   Ho has descrit a la perfecció. Gràcies per aportar sempre, Mercè!

   Fa 4 setmanes

Deixa una resposta