1 any d’El Canut

L’1 d’octubre de 2021, a les 11:11 es posava en marxa El Canut, la pota financera d’11Onze. Des d’aleshores l’aplicació no ha parat de perfeccionar-se i l’entitat ha anat ampliant productes i serveis. Repassem aquest any d’11Onze i El Canut!

 

L’aplicació d’11Onze es va posar en marxa i, des del primer dia, va permetre obrir compte, fer transferències i demanar targetes de dèbit. El llançament va ser possible tot i la multitud d’impediments que va caldre superar i que vam recollir al documental ‘En 4 dies’.

Des d’aleshores, El Canut no ha deixat de créixer i d’implementar millores per perfeccionar l’experiència d’usuari. Tal com explica el cap tecnològic d’11Onze, Raul Arribas, “després d’un any, El Canut ja comença a ser aquella Super App que teníem al cap. Encara ens queda camí per recórrer, i productes per afegir, però ara ja presenta una sèrie d’opcions d’inversió i estalvi que la fan molt atractiva”.

Avui El Canut permet tenir un compte corrent amb IBAN europeu (BG) garantit al 100%. Aquest darrer punt és crucial donada la inseguretat generada per la Llei de Seguretat Nacional espanyola i com pot permetre actuar sobre actius i dipòsits de particulars i empreses amb comptes d’IBAN (ES). Així mateix, l’aplicació d’El Canut permet agregar altres comptes bancaris gràcies a la normativa PSD2 i, des de fa un parell de mesos, permet tenir tot 11Onze a mà. Tot plegat per una subscripció mensual de 2,95 €, molt per sota dels 140 € anuals de mitjana de la banca espanyola.

 

Tot 11Onze a la teva mà

Des d’El Canut es pot accedir a tots els serveis i continguts d’11Onze, unint en un sol lloc tot el que gira al voltant de La Plaça i la comunitat d’11Onze. “Quan miro ara la pantalla inicial d’El Canut”, explica Arribas “i veig el compte corrent, els comptes externs, Preciosos 11Onze, 11Onze Segurs i la resta de productes, no puc evitar imaginar com serà El Canut d’aquí a un any amb els nous productes que tenim planificats”. Ha estat un any ple de feina poc visible per perfeccionar l’aplicació. “El camí d’El Canut aquest primer any no ha estat fàcil, com bé saben els seus usuaris, però hem superat les traves que ens han posat i hem aconseguit plantar les bases de la Super App que volem construir”, afirma Arribas.

Més enllà d’El Canut

El Canut és una part d’11Onze, però no ho és tot. Durant aquest any l’entitat ha augmentat la seva cartera de productes, la seva presència pública i la seva comunitat. Pel que fa a productes, Preciosos 11Onze ha tingut un gran impacte, ja que permet fer compres d’or físic d’inversió de manera comunitària. Aquesta activitat ha facilitat que els membres d’11Onze estiguin protegint els seus estalvis amb el valor refugi per excel·lència. La primera compra comunitària va dur prop d’11 kilos d’or a La Plaça i, des d’aleshores, les compres col·lectives han estat recurrents.

També destaca 11Onze Segurs que duu assegurances de la llar un 20% més barates de mitjana en col·laboració amb una insurtech BCorp, seguint els valors d’11Onze. I més recentment s’ha posat en marxa 11Onze Viatges, que permet trobar allotjaments un 25% més barats que els de la competència sense reduir el marge de l’hoteler.

Imprescindibles 11Onze s’ha focalitzat en productes sostenibles que ajudin a estalviar en despeses inevitables, com els filtres d’aigua que permeten estalviar més de 1.000 € per família i any, i ajuden a reduir la contaminació. L’estalvi i l’ecologia també són les guies d’11Onze Recomana on s’han posat en marxa els Fons Garantits per a estalviadors a partir de 125.000 € i on es pot comprar Natulim, el detergent ecològic.

Pel que fa als serveis, des del primer dia 11Onze ha ofert atenció les 24 hores del dia i s’ha anticipat als canvis del sector oferint cites per videotrucada amb 11Onze a Casa. Un altre servei destacat ha estat 11Onze Check, que dona als usuaris les claus per verificar continguts econòmics, combatent la desinformació econòmica impulsada tot sovint pel lobby bancari.

A banda d’això, 11Onze ha multiplicat la seva exposició gràcies a esdeveniments com les Fintech Talks a Barcelona, a la participació en les Fintech Talents de Londres i a la col·laboració en programes de televisió com l’Estat de la Nació i de ràdio com Territori 17.

 

La Plaça, creixement continu

La producció de continguts i La Plaça han seguit creixent aquest primer any. Actualment, hi ha uns 1.300 vídeos i uns 1.200 articles en tres llengües (català, castellà, anglès). En els primers 3 mesos de 2022, La Plaça havia atret un 83% més de nous usuaris, de manera que la comunitat ja ha superat els 14.000 membres. 

A les xarxes socials l’impacte d’11Onze també augmenta, tal com indiquen algunes dades d’implicació (engagement): Facebook (73%), YouTube (98%), Instagram (115%). Pel que respecta a TikTok, en els primers 60 dies de funcionament el perfil d’11Onze va aconseguir una implicació del 999% i va arribar a més de 300.000 usuaris.

11Onze ha despertat molt d’interès internacional, tal com demostren els diversos premis i nominacions. Segons el president d’11Onze, James Sène: “el reconeixement que hem rebut demostra que les petites fintech són capaces de competir amb els grans bancs pel que fa a la innovació i la banca”. 11Onze competeix, i ho fa en l’àmbit internacional, perquè qualsevol persona amb residència a la UE o Regne Unit pot obrir compte amb l’entitat catalana.

 

Què més vindrà?

El futur d’11Onze passa per seguir creixent i oferint eines a la seva comunitat per educar-se financerament i protegir els seus estalvis. Ben aviat el projecte d’11Onze Escola ampliarà substancialment el seu abast. També 11Onze Segurs farà noves propostes i s’afegiran productes d’inversió i estalvi. Tot això després de la magnífica acollida del compte 11Onze Business, que s’ha posat en marxa aquest mes de setembre.

Passi el que passi, tot seguirà girant al voltant de la comunitat. Tal com explica el president James Sène: “La Plaça és el que ens fa únics. És una fincom innovadora, una fusió d’una xarxa social i fintech per oferir serveis financers impulsats per la comunitat”. Des del principi, 11Onze va deixar clar quin era l’objectiu. Ara celebra el primer aniversari i podem dir que tindrem Canut per molts anys.

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Noves funcionalitats

3min lectura

L’1 d’octubre del 2021 va néixer la nostra app, El Canut, la qual hem anat actualitzant

‘En 4 dies’

1min lectura

La Plaça d’11Onze va posar-se en marxa el 22 d’abril de 2021.

11Onze

Primer aniversari de La Plaça

4min lectura

11Onze celebra el primer aniversari de la comunitat el11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Ja hem complert el 1er aniversari!🗓Seguim!💪

 3. Laura CarlúsLaura Carlús says:
  Laura

  Graciesssss mil per tot l’esforç, orgullosa de la nostra fintech !!!

 4. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Un any de satisfacció pels serveis rebuts en forma de coneixements i anàlisi. Felicitats pels reptes aconseguits i confiança en els nous projectes. Endavant, seguim plegats

 5. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Moltes felicitats!!!!!!

 6. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Recordo els moments difícils i ara estem.on estem, per molts anys Canut

 7. Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
  Oriol

  Per molts anys! Això nimés ha fet que començar!

 8. Nuria GomezNuria Gomez says:
  Núria

  Per molts anys Canut 11Onze🥳🥳🥳

 9. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Per molt i molts anys.
  Moltes felicitats a tots.👌

 10. Maximilià Font VizcarroMaximilià Font Vizcarro says:
  Maximilià

  Felicitats amics, gran feina! Però espero amb candeletes que arribin les notificacions!!!

 11. James SeneJames Sene says:
  James

  Felicitats a tots el que formeu part de la comunitat 11Onze. 🙏🏿

 12. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Felicitats🥳

 13. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  L’ enhorabona!
  Per molts anys !! 💯

Deixa una resposta

App Store Google Play