11Onze Recomana: Retorn Mensual, un 22% en 2 anys

Seguim ampliant les opcions d’estalvi per a la comunitat. Després de la bona acollida de Finança Litigis, el mateix proveïdor proposa Retorn Mensual, la manera d’aconseguir que els teus estalvis generin ingressos cada mes.

 

Fa uns mesos 11Onze Recomana oferia un producte d’estalvi d’un proveïdor britànic, Finança Litigis. Amb una aportació inicial de 10.000 euros, podies aconseguir uns guanys d’un 9% al final del contracte, és a dir 1 o 2 anys en funció del cas i la quantitat.

Des d’aleshores la comunitat ha demandat un producte que permetés obtenir ingressos mensuals pels estalvis i, per això, s’ha treballat en un nou producte exclusiu per a la comunitat 11Onze. Es tracta de Retorn Mensual, pensat per grans estalviadors i empreses que aportin un mínim de 100.000 euros. Els clients veuran com en la durada del contracte (24 mesos) els seus estalvis creixeran un 22,5%. Això sí, cal tenir clar que els ingressos mensuals comencen a arribar a partir del setè mes.

En paraules de Farhaan Mir, cap financer d’11Onze: “Escoltem la nostra comunitat i mirem d’aportar el que encaixi amb les seves necessitats. La gent havia demanat un retorn mensual, per tant, vam parlar amb el nostre proveïdor perquè hi treballés”. 

En aquest sentit, l’eslògan d’11Onze Recomana haurà de ser actualitzat. Fins ara dèiem Si no existeix ho creem. Si existeix, 11Onze Recomana. En aquest cas, la veritat és que 11Onze ha demanat que es creï aquest producte exclusiu per a la nostra comunitat.

No existeix cap altre producte que ofereixi aquest retorn, combinant seguretat i liquiditat.

D’aquesta manera, en un context en què la banca remunera molt pobrament els estalvis i on la inflació segueix depreciant els diners, Retorn Mensual es perfila com una excel·lent opció per aquells que vulguin rendibilitzar els seus estalvis. I els ingressos són altíssims, un 22,5% acumulat en 2 anys és una xifra sense parangó al mercat. Segons Mir “que jo sàpiga no existeix cap altre producte que ofereixi aquest retorn, combinant seguretat i liquiditat”. Tot plegat recordant que el capital inicial està cobert per una assegurança, per tant, es tracta d’un producte de baix risc.

 

Com pot ser?

 

Per a més informació sobre Retorn Mensual podeu entrar a la pàgina d’11Onze Recomana. Si hi esteu interessats, podeu contactar amb el proveïdor. Per tal de rebre tota la informació és necessari completar l’autocertificació d’inversor qualificat. Val a dir, però, que omplir l’autocertificació no compromet a efectuar l’operació, tal com explicàvem en aquest article.

 

Estalvis per a totes les butxaques

 

Amb aquest nou producte d’11Onze Recomana, 11Onze ofereix productes d’estalvi per a totes les butxaques. Des dels 3.000 euros es pot participar en l’Or Llavor o l’Or Patrimoni, des de 10.000 amb Finança Litigis i ara Retorn Mensual s’adreça a estalviadors i empreses amb capitals a partir de 100.000 euros. Com fa temps que des d’11Onze avisem, tot per evitar perdre poder adquisitiu en un context d’inflació que ja és estructural.

 

Si vols descobrir com aconseguir guanys pels teus estalvis amb un producte de justícia social, 11Onze Recomana Finança Litigis.

Finances

Què és un inversor qualificat autocertificat?

4min lectura

Quan demanes informació per valorar si fas una inversió...

Economia

Finança Litigis: alts rendiments i justícia social

3min lectura

El Finança Litigis, que 11Onze Recomana, se simplifica...

Economia

Per a un futur brillant, Or Patrimoni

4min lectura

La demanda d’or creix un 176% el primer trimestre...11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jonathan Gómez PratsJonathan Gómez Prats says:
  Jonatan

  Sens dubte, un producte molt interessant però…. així com (Finança Litigis) va donar la possibilitat de participacio a petits inversors, no veig perquè no es pot aplicar el mateix principi a (Retorn Mensual) donant lloc a una situació d’igual condició , tant pel peix gran com pel petit. Digueu-me boig! personalment entenc que seria just i raonable
  plantejar-ho així.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   No sé exactament perquè és així, però deu de ser un tema del propi producte en sí mateix… De totes maneres moltes gràcies pel teu comentari, Jonathan, segur que arribarà la teva pregunta a on ha d’arribar.

   Fa 8 mesos
  • Santiago VázquezSantiago Vázquez says:
   Santiago

   Jo també estic amb Tú, estava pensant que no tothom té 10.000€per a invertir.
   Igual com en les compres d’or es pot invertir a partir de 3.000-4.000€, aquests tipus de rendiments es podrien oferir a petits inversors.

   Fa 8 mesos
 3. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Molt bona aquesta. Fantàstic.
  Ara només em falten el cales😬.
  Però gràcies per donar aquesta oportunitat a la comunitat.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Ja ho pots ben dir que només ens falten els diners, Carles… De la manera que està tot avui en dia, és molt complicat i difícil poder estalviar una mica de diners com per poder-los invertir… I és el mateix de sempre, qui més té, més possibilitat té de poder “rascar” alguna cosa, si no tens res per poder invertir, segur que no podràs “rascar” res de res… Moltes gràcies pel teu comentari, Carles!!!

   Fa 9 mesos
 4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Bon producte us felicito

 5. Manel RoigManel Roig says:
  Manel

  Què interessant!

 6. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  👏👏👏 Sou molt grans.

Deixa una resposta

App Store Google Play