Or Llavor

Una collita d’espigues d’or

Per tenir collita, cal sembrar primer. A 11Onze oferim un nou producte, l’Or Llavor. La idea és ben simple: posem en marxa compres agrupades d’or físic amb l’objectiu de vendre’l per aconseguir-ne beneficis. Durant 12 mesos el teu or s’anirà venent en els millors moments del mercat per aconseguir-ne guanys. I al final de l’any, veurem com ha anat la collita!

New call-to-action

 

✨ Pagesos d’or

Preciosos 11Onze fa més d’un any que col·labora amb un gestor especialitzat en la compravenda de metalls preciosos. L’or és d’una puresa mínima de 999,99, però mai arribarà a mans del client final. Durant la vigència del contracte (1 any) el gestor d’11Onze tindrà autorització per vendre i comprar aquest metall en els millors moments de preu de mercat amb el propòsit d’aconseguir una plusvàlua.

Durant el període contractat hi haurà informes trimestrals per veure l’evolució de l’Or Llavor. La inversió mínima és de 4.000 €, l’import més els possibles beneficis es liquiden a final dels 12 mesos del contracte.

 

✅ Consolidacions esglaonades

L’objectiu de les compravendes és aconseguir consolidacions esglaonades del 2%. És a dir, quan es pugui vendre per un import superior a l’inicial en més del 2%, es vendrà i aquest percentatge es consolida com a guany. Tot el que excedeixi aquests trams de 2% s’utilitzarà per a una altra compravenda per seguir fent créixer l’or llavor.

 

⬇️ Com funcionen les consolidacions esglaonades?

🌱 Però creix o no?

Deixant clar que, guanys passats no en garanteixen de futurs, us oferim una taula amb el comportament de l’Or Llavor els darrers anys.

Ara és l’hora, estalviadors!

Aprofita el bon comportament de l’or en períodes d’inestabilitat i fes créixer els teus estalvis.

Vull més informació
Estalvis

El valor de l’or davant la incertesa econòmica

5min lectura

Tot i que els grans organismes econòmics internacionals...

Invertir

Hauries d’invertir en or?

2min lectura

La incertesa econòmica persistent i una inflació que...

Estalvis

Invertir en metalls preciosos, refugi de l’estalvi

4min lectura

Les inversions financeres sempre comporten riscos...FAQs

Sí, només hauríem de gestionar la venda de l’or, ja el tingui custodiat el client a casa o a l’empresa de seguretat. Un cop venut l’or, s’ingressarien els diners obtinguts al compte del client i es gestionaria el nou contracte per formar part del servei d’Or Llavor.

La compra de lingots és un valor refugi a llarg termini per la tendència alcista del metall. Si l’objectiu és obtenir una rendibilitat a curt termini, el servei d’Or Llavor podria cobrir aquesta necessitat.

No es podran recuperar abans de l’any.

Perquè 11Onze ha trobat aquest proveïdor i ens hem assegurat que és expert a oferir aquest servei amb bons resultats i volem fer partícip a la comunitat perquè pugui beneficiar-se. És més fàcil fer-ho a través nostre perquè ja tenim una relació de confiança amb ell que ens permet protegir als nostres clients i facilitar la gestió d’aquest servei. 

A més a més, contractar aquest servei amb 11Onze permet al client beneficiar-se de les consolidacions esglaonades del 2%, que normalment al mercat acostumen a ser del 5%.

No, 11Onze no aplica cap cost.

Un cop exhaurit el contracte, el partícip rebrà la liquidació (import invertit + plusvàlua si n’hi hagués). Si vol tornar a contractar el mateix servei, només caldrà iniciar un nou contracte en el vehicle que s’estigui muntant en aquell moment.

No, el capital no està garantit. Tot i això, l’empresa comercialitzadora no ha tingut mai pèrdues amb aquest servei, tal com demostren les xifres del seu històric.

El metall romandrà en dipòsit i serà custodiat a les instal·lacions de l’empresa comercialitzadora [Nivell IV], en compliment del deure de protecció i conservació del fet dipositat.

App Store Google Play