Ja has provat el simulador d’11Onze Segurs?

Des d’11Onze Segurs hem posat en marxa un nou model d’assegurances justes socialment. I a partir d’ara ja pots fer servir el nostre simulador per obtenir una assegurança de la llar adaptada a les teves necessitats i al millor preu. T’expliquem com fer-ho!

 

Calcular el preu de la teva assegurança de la llar amb el nostre simulador és molt fàcil. Et demanarem algunes dades sobre el teu habitatge: com l’adreça, el tipus de vivenda, metres quadrats, si tens alarma… I en funció d’aquesta informació, en només 3 minuts et mostrarem la quota mensual d’una assegurança de llar adaptada a les teves necessitats. Descobriràs que els preus d’11Onze Segurs són molt competitius, sobretot en zones urbanes.

En el simulador hi veuràs un llistat de tots els imports assegurats, ampliables, en les cobertures bàsiques. Tanmateix, si tens pertinences valuoses amb un valor individual superior als 2.000 € (límit de cobertura de la pòlissa bàsica), els podràs afegir a la teva pòlissa per tenir una cobertura total.

 

Cobertures addicionals

També et mostrarem diverses opcions per poder ampliar les cobertures de la teva assegurança, ajustant-les a les teves necessitats individuals. Per exemple, pots afegir a altres persones que visquin amb tu, però que no siguin família directa.

Si vols marxar de vacances amb tranquil·litat, pots afegir la cobertura dels costos legals en cas que pateixis una okupació al teu habitatge. O una cobertura per robatori fora de casa que fins i tot et cobreix si pateixes un atracament pel carrer, dins de tot l’àmbit territorial de la Unió Europea.

També t’oferim l’opció d’estar protegit davant de qualsevol accident. Amb només una franquícia de 90 euros per sinistre, tindràs protecció total per danys accidentals al continent i contingut de la teva llar.

Encara que el procés de simulació està pensat perquè puguis obtenir un pressupost tu mateix, d’una manera senzilla i ràpida, els agents d’11Onze estan disponibles les 24 hores del dia per respondre a qualsevol pregunta o resoldre possibles dubtes que puguis tenir. A més, si ho prefereixes, segueixes tenint l’opció que un agent et faci la simulació.

 

Si vols conèixer una assegurança justa per a la teva llar i per a la societat, descobreix 11Onze Segurs.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

La millor assegurança de la llar amb 11Onze Segurs

3min lectura

Seguint amb els objectius fundacionals d’11Onze oferim

Tecnologia

Insurtech: el futur de les assegurances

3min lectura

De la mateixa manera que les fintech han provocat un canvi de

Finances

Podem prescindir de les assegurances?

3min lectura

Molta gent té recances a l’hora de contractar una assegurança.Equip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. James SeneJames Sene says:
 3. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Ho miraré.

  • Mònica Cornudella says:

   Ben fet, Pere! Ja veuràs com et quedes sorprès del resultat. Ens veiem a La Plaça!😉

   Fa 2 anys
 4. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Tinc els deures pendents, a veure si trobo un moment i m’hi poso. 👍

  • Mònica Cornudella says:

   Segur que n’estaràs satisfet quan vegis el resultat. I ja saps, qualsevol aclariment, aquí estem!😉

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play