Finança Litigis a la premsa internacional

Publicacions líders de la comunitat fintech internacional es fan ressò del llançament de Finança Litigis que 11Onze Recomana. A TheFintechTimes i FintechFinanceNews del Regne Unit si sumen per primera vegada OxNews de la Xina i Technewscomboost de l’Índia.

 

11Onze entra en el terreny del finançament de litigis al Regne Unit amb Finança Litigis, que promet blindar els estalvis del compte corrent devaluats per la inflació. Ja s’han recaptat dos trams de 100K.

Per a 11Onze, trobar formes creïbles d’oferir oportunitats de creació de riquesa per a la seva comunitat és clau. Finança Litigis d’11Onze Recomana promet una bona opció d’inversió. En inflació o deflació, l’estat de l’economia no influeix en la trajectòria dels judicis i demandes. I més insolvències solen comportar més litigis, cosa que significa més oportunitats d’inversió.

En explicar els motius del llançament, James Sène, president de 11Onze, va afirmar: “Els nostres fons de litigis se centren principalment en demandes contra bancs. Això no sols ajuda a fer justícia social; també ofereix grans rendiments per sobre de la inflació gràcies a les indemnitzacions que els bancs hauran de pagar.”

“Entre 1990 i 2000, els bancs britànics van vendre 64 milions d’assegurances de protecció de pagaments (PPI), una gran proporció de les quals a través de males pràctiques. Amb Finança Litigis pots ajudar els afectats a recuperar els seus diners i a més obtindràs protecció contra la inflació.”

“Per als nostres inversors, el capital està cobert al 100% per una asseguradora qualificada d’excel·lent per AM Best. Si es guanyen les demandes, a més del capital, rebran beneficis per sobre de la inflació mitjana a Espanya.”

S’ha demostrat que els bancs britànics venien assegurances de protecció pagaments de manera irregular. Va ser una pràctica massiva que ja ha estat condemnada. Els bufets d’advocats guanyen més del 90% de les reclamacions.

Per a Finança Litigis, la inversió mínima és de 10.000 euros. Sobre aquesta quantitat, el client suporta un càrrec del 2,25% com a despeses de gestió. Per tant, en aquest exemple el capital principal que s’aportaria a Finança Litigis, i sobre el qual es calcularan els beneficis, seria de 9.775 euros.

Els bancs britànics ja han pagat més de 60.000 milions d’euros per males pràctiques contra els seus clients. El cúmul de casos en el Tribunal Superior del Regne Unit confirma els demandants estan guanyant els litigis amb una taxa d’èxit superior al 90%, però els bufets d’advocats que porten endavant els litigis necessiten fons per a cobrir les despeses processals. I aquesta és una proposta atractiva per als inversors que busquen bons rendiments.

 

Pots llegir l’article original de Fintech Finance News aquí.

Altres articles i mencions:


Finança les demandes contra els bancs. Fes justícia i aconsegueix rendiments pels teus estalvis per damunt de la inflació gràcies a les indemnitzacions que hauran de pagar els bancs. Trobaràs tota la informació sobre Finança Litigis a
11Onze Recomana.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

La banca pagarà per haver enganyat als clients

4min lectura

Entitats financeres del Regne Unit han estat sancionades...

Economia

Finança Litigis: alts rendiments i justícia social

3min lectura

El Finança Litigis, que 11Onze Recomana, se simplifica...

11Onze

Finança Litigis: com guanyar diners

3min lectura

El producte Finança Litigis, presentat per 11Onze...11Onze 11Onze
 1. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Interessant article.

 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Jordi FerréJordi Ferré says:
  Jordi

  Aquest producte te molt bona pinta. A part d’aquest producte i de l’or, on puc veure la resta de productes de l’Onze?

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Gràcies, Jordi, i sí, és un bon producte. Els pots veure a aquesta web, a on diu Marketplace, obrint el desplegable. Aviat hi hauran nous productes, hi estem treballant internament i aniran sortint paulatinament. Moltes gràcies pel teu comentari, Jordi!!!

   Fa 1 any
 4. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Gràcies equip 11Onze, per l’esforç de cercar nous productes per la comunicat.

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Gràcies a tu, Manel, pel teu suport, que ens esperona a continuar esforçant-nos a fer-ho cada cop millor.

   Fa 1 any

Deixa una resposta

App Store Google Play