Què pots pagar amb 5 €?

La pujada dels preus dels aliments ha assolit màxims històrics en l’últim any. Omplir la cistella de la compra ens resulta molt més car. Malgrat això, prescindir de productes alimentaris bàsics no és una opció d’estalvi que puguem contemplar. Així mateix, hi ha altres despeses fixes de la llar que no podem eliminar, però que sí que podem reduir. Des d’11Onze et fem una proposta d’estalvi en la que potser no havies pensat.

 

Si bé la inflació sembla haver tocat sostre després de dos mesos consecutius de baixades, els preus continuen totalment desbocats i els principals aliments que componen la cistella de la compra segueixen encarint-se. Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), la taxa interanual de preus d’alimentació i begudes no alcohòliques ha pujat un 14,4% en un any, la més alta des del 1994, quan va començar la sèrie estadística.

L’informe de l’INE ens diu que la llista dels aliments que més han augmentat de preu l’encapçalen els olis, ja siguin de gira-sol, blat de moro o d’oliva, que s’han disparat fins a un 66%, seguits de productes tan bàsics com els cereals, la mantega, les pastes o les salses i condiments acostant-se al 30%.

Les causes són moltes i variades: l’augment dels costos de producció, transport, distribució, l’encariment de les matèries primeres, dels combustibles, de l’energia, però el resultat final és que no hi ha cap producte que baixi de preu o que ni tan sols el mantingui. No és cap secret, el cost de la vida ha pujat de manera desmesurada i cal estalviar allà on es pugui.

 

Optimitzar les despeses fixes

Tot i que és veritat que tenim poc marge de maniobra si volem reduir despeses imprescindibles com l’alimentació, també és cert que hi ha altres despeses fixes que, si bé necessàries, poden ser negociables, o les podem optimitzar contractant proveïdors que s’ajustin més a les nostres necessitats.

Dins d’aquesta categoria entrarien productes i serveis com els subministraments de la llar, l’opció de mobilitat i les assegurances. El sector de les assegurances de la llar ens ofereix un ampli ventall de proveïdors amb cobertures i preus que s’adapten a les nostres circumstàncies particulars. És aquí on podem reduir despeses sense prescindir dels imprescindibles. Et sorprendria saber que amb 11Onze Segurs pots assegurar casa teva des de 5 € mensuals?

Des de 5 € mensuals? Sí, a 11Onze Segurs prescindim dels contractes en paper, les gestories físiques, les despeses de gestió, de cancel·lació i de canvi de contracte, la qual cosa ja et suposa un estalvi considerable, però a més, et permetem modificar i adaptar les cobertures a les teves necessitats en qualsevol moment, abans i després de signar el contracte.

D’aquesta manera ens assegurem que no paguis de més per la teva assegurança, oferint una quota mensual o anual, sense permanència, entre un 15%-20% més barata que amb les asseguradores tradicionals. Quin és el cost mensual de la teva assegurança de la llar actual? Vols saber quan et podries estalviar? Prova el nostre simulador de preus introduint algunes dades bàsiques, i tindràs el teu pressupost sense compromís al moment.

 

Si vols conèixer una assegurança justa per a la teva llar i per a la societat, descobreix 11Onze Segurs.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finances

Les millors assegurances de la llar

4min lectura

Tothom està d’acord que un bon proveïdor d’assegurances de la

Economia

Com afrontar la pujada de preus?

3min lectura

El 2022 ens ha rebut amb la temuda inflació disparada.

Economia

La inflació llastra el consum de les llars

4min lectura

Espanya sembla anar un pas per davant d’Europa enEquip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Molt bons preus! El simulador dona opcións de tot tipus i el preu es fantàstic👏👏👏👏la meua més sincera enhorabona!

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Agrair-te les bones paraules cap a nosaltres i també el teu comentari, Jordi.

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play