L’or com a refugi en un context d’inflació

Els inicis mai són fàcils. Però, quan es té en contra un ‘lobby’ tan poderós com la banca tradicional, resulten especialment complicats. Així ho deixa entreveure Oriol Tafanell, director financer d’11Onze, al programa Estat de la Nació. El directiu destaca la confiança generada entre els clients en el primer any d’11Onze i recomana la compra d’or per combatre la crisi inflacionària.

 

A l’entrevista del programa Estat de la Nació, Oriol Tafanell destaca dues grans fites en el balanç del primer aniversari d’11Onze. D’una banda, la confiança generada entre els clients, ja que després d’un any d’existència “la gent creu en l’equip d’11Onze”. De l’altra, que s’han superat totes les traves que han posat a la companyia, “que han estat moltes, sobretot per part del sector bancari tradicional”.

Algunes d’aquestes traves es poden conèixer gràcies al documental ‘En 4 dies’, que des del 23 d’abril es pot veure en exclusiva a La Plaça d’11Onze i explica “què ha passat durant aquest any”.

Una oportunitat daurada per a combatre la inflació

Sobre una futura pujada dels tipus d’interès per part del Banc Central Europeu, el director financer d’11Onze explica que serà una mesura “per a lluitar contra la inflació”. I recorda que l’equip d’11Onze ja va avançar fa uns mesos que “hi hauria una crisi inflacionària”, la qual cosa reforça la seva “credibilitat”.

En aquest sentit, Tafanell destaca que 11Onze ha permès als membres de la seva comunitat invertir en or a través de Preciosos 11Onze “per a protegir els seus estalvis” quan “no hi ha ningú més que faci possible que una persona normal i corrent pugui comprar or” com a inversió. El director financer d’11Onze també incideix en la importància del concepte de “comunitat” en el model de l’empresa, ja que tot el que fa és “comunitari”, incloses les compres d’or.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finances

“L’or ens resguarda del cicle econòmic advers”

3min lectura

Per què és un bon moment per comprar or?

11Onze

“Mantenir el patrimoni comprant or”

3min lectura

La vaga dels transportistes s’ajunta a una inflació en

L’impacte de Basilea III en l’or paper

1min lectura

L’entrada en vigor de la normativa Basilea III va introduirEquip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Fa goig formar part d’aquesta gran comunitat d’11Onze

  • Mònica Cornudella says:

   Gràcies, Manuel! Volem continuar creixent i mirar endavant per i amb vosaltres. Continuem endavant!

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play