“Mantenir el patrimoni comprant or col·lectivament”

La vaga dels transportistes s’ajunta a una inflació en augment que ja ens estava afectant en el dia a dia. El conflicte a Ucraïna i la incertesa econòmica prevalent no donen confiança en els mercats borsaris. En un nou episodi d’Estat de la Nació, Amadeu Vilaginés, de l’equip de producte d’11Onze, ens explica com la compra col·lectiva d’or ens pot ajudar a protegir els nostres estalvis.

 

La guerra a Ucraïna sovint s’esmenta com al motiu  principal de l’augment de la inflació, però com explica Vilaginés:  “La guerra a Ucraïna n’és una causa clau, però no és tota la veritat d’aquesta història. L’excés de deute dels estats i la gran quantitat de diners que s’han imprès, han provocat la caiguda del valor del diner”.

Davant de la incertesa econòmica prevalent, 11Onze treballa aprofitant el seu caràcter comunitari per oferir les millors solucions d’estalvi als seus clients. Els metalls preciosos ofereixen una protecció inflacionista única basada en el seu valor intrínsec, i l’or és el valor refugi per excel·lència. “La gent normal està veient com els seus estalvis estan perdent valor, i des d’11Onze oferim la compra col·lectiva d’or. Un actiu que ha mantingut el seu valor durant mil·lennis, i que ens permetrà mantenir el nostre poder adquisitiu”, afegeix Vilaginés.

El valor intrínsec de l’or físic

L’or, a diferència de les divises i d’alguns actius borsaris, no comporta risc de crèdit i no pot inflar-se. “Com estem veient, els bancs no ens donen gairebé res pels nostres estalvis. L’or és un actiu físic, que podem tocar, i no té la volatilitat que poden tenir les accions o altres actius financers davant d’esdeveniments com les sancions a Rússia”, apunta Vilaginés.

Des d’11Onze creiem que l’empoderament financer de les persones implica tenir l’educació financera necessària per entendre perquè es produeixen les crisis financeres, i les eines per fer front a les conseqüències d’aquestes davallades econòmiques. Preciosos 11Onze va néixer com una eina perquè la comunitat d’11Onze pogués protegir els seus estalvis en un context extremadament convuls. I com explica Vilaginès, “La resposta dels nostres clients ha estat massiva. Tothom ha vist que en aquesta situació la unió fa la força”.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Ja pots comprar or amb Preciosos 11Onze

2min lectura

11Onze acompleix un altre dels seus objectius fundacionals

Cultura

El valor de l’or

7min lectura

Al llarg de la humanitat, s’han ensorrat imperis, molts sistemes econòmics han fet fallida i

Finances

Reps l’assessorament financer adequat?

5min lectura

Només un 13% dels clients reben assessorament financer deEquip Editorial Equip Editorial
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
 2. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Bona explicació.

 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 4. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Moltes gràcies per la informació!👌em quede amb que tot perd valor, pisos, garatges, accions i al final no sabem amb que podem guanyar valor i amb la compra colectiva d’or em sembla la millor opció👍

 5. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  El títol és molt encertat. “Mantenir el patrimoni” Amb la gent normal empobrida , el nucli fort del país, no anem enlloc. Se’ns mengen.
  “Comprant or col·lectivament”. La il·lusió, la confiança. Si aquest que és com jo pot, perquè jo no?

 6. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 7. Josep RuaixJosep Ruaix says:

Deixa una resposta

App Store Google Play