L’or d’11Onze corregeix la inflació

La inflació interanual a Espanya el 2022 va ser del 8,4%. L’or de Preciosos 11Onze s’ha revaloritzat un 9,5%. El febrer de 2022 posàvem en marxa Preciosos 11Onze, oferint als membres de la nostra comunitat comprar or per protegir-se de la inflació. Gairebé un any després, la cotització de l’or confirma el pronòstic.

 

No és cap secret que analitzant l’evolució històrica del valor de l’or es demostra que, tot i alguns moments puntuals de fluctuació a la baixa, és un veritable valor refugi que protegeix els nostres estalvis, especialment en moments de crisi econòmica. Això es va fer palès durant el període de tres anys que va durar la crisi sanitària, en què la cotització de l’or va augmentar en un 40%.

Després de la tornada a la ‘normalitat’, el 2022 es presentava com l’any per consolidar la recuperació econòmica. Així i tot, la incertesa geopolítica i la crisi energètica, junt amb l’elevada inflació i la tensió monetària a causa de la pèrdua de valor de l’euro respecte al dòlar, va provocar que moltes famílies perdessin gran part del seu poder adquisitiu.

Un valor segur davant la incertesa

En aquest context, comprar or no era una inversió o un instrument d’especulació, sinó una de les poques opcions que tenia la gent per salvaguardar els seus diners. És per això que vam estrenar Preciosos 11Onze, com una eina perquè la nostra comunitat pogués protegir els seus estalvis en un context extremadament convuls.

La fortalesa del dòlar i la incertesa sobre la possible pujada dels tipus d’interès van contribuir a la fluctuació del preu de l’or durant el 2021, però a principis del 2022 es confirmava una nova tendència a l’alça. Així doncs, des de llavors, ha mantingut la seva reputació com a valor refugi? Sense cap mena de dubte podem dir que sí. Quan vàrem estrenar Preciosos 11Onze, l’unça d’or cotitzava a 1,599 €, i avui té un preu d’1,749 €, una pujada de valor de gairebé un 9.5%.

Això vol dir que davant depreciació de l’euro per la inflació i per la competència del dòlar, tenir els teus diners en or no només hauria evitat la pèrdua del seu valor, sinó que l’hauria augmentat de manera considerable. Evidentment, cal tenir en compte que la rendibilitat històrica no és indicativa de la rendibilitat a futur i que qualsevol compra de metalls preciosos comporta cert risc, però com hem vist, deixar els diners al banc pot ser molt pitjor.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Estalvis

L’or, el refugi davant les crisis

5min lectura

Davant d’una inflació que continua augmentant, la

Estalvis

Davant la crisi que ve, diversifica l’estalvi

6min lectura

El reconegut economista Robert Kiyosaki ha pronosticat “una

11Onze

En marxa la primera compra d’or d’11Onze

3min lectura

La resposta de la comunitat ha estat massiva i ja s’estàEquip Editorial Equip Editorial
 1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Quina gran idea vareu tenir d’oferir or a ça comunitat,era impensable que un ciutadà de a peu ,pugues fer una inversió en or

 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Gràcies per oferir-nos aquest producte d’inversio💛

 4. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Que bé 👌🎉

 5. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Fantàstic 👍

 6. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  La Intel·ligència dels gestors i el veure-les venir és un valor afegit a l’hora de confiar en una empresa de nova creació.
  Si hi afegim la concepció del projecte com un servei a la comunitat, el resultat és 👌👌.
  Gràcies

Deixa una resposta

App Store Google Play