En marxa la primera compra d’or d’11Onze

La resposta de la comunitat ha estat massiva i ja s’està gestionant la primera compra col·lectiva d’or de la història de la nostra comunitat. Al preu actual, uns 11 kilos d’or arribaran a La Plaça. I ja estem treballant en la segona comanda!

 

Preciosos 11Onze va néixer com una eina perquè la comunitat d’11Onze pogués protegir els seus estalvis en un context extremadament convuls. I la gent està aprofitant aquesta possibilitat inèdita en el mercat. La resposta de la comunitat ha superat les expectatives d’11Onze, tal com explica el cap de producte, Isaac Sène: “Teníem molta confiança, perquè veiem uns nivells d’engagement i confiança molt elevats. Però no ens podíem imaginar que això es traduiria en la resposta que hem rebut”. 

 

L’impacte d’11Onze

Aquest és un projecte especial i la comunitat internacional ho té molt clar. El que fa 11Onze, és a dir, organitzar una compra col·lectiva d’or, no només és innovador al mercat sinó que impressiona. “Tots els nostres col·laboradors van quedar extremadament sorpresos. No havien vist mai una resposta similar”, afirma Isaac Sène. “Ja no per les quantitats”, afegeix, “sinó pel nombre de clients disposats a comprar metalls preciosos per protegir els seus estalvis. I cada cop en són més”.

11Onze ja ha començat a comprar or per a la seva comunitat. El context internacional ha posat al centre l’or físic, tal com anàvem avisant des de fa mesos, però la força col·lectiva ens dona una bona posició i ens ha permès aconseguir el millor preu del mercat. Aquest és el camí, segons el cap de producte: “a través de l’economia d’escala hem d’oferir cada vegada preus més competitius”.

Les darreres setmanes el preu de l’or ha seguit augmentant i l’explicació és ben senzilla, perquè tal com apunta Isaac Sène “ara més que mai ningú té cap certesa de com evolucionarà aquest any i aquesta falta de racionals per part de les autoritats, institucions i grans referents, farà que la gent busqui la màxima certesa, tornant allò en què històricament sempre ha demostrat donar una bona cobertura”. Això ha provocat que actualment les refineries estiguin saturades per l’excés de demanda, per aquest motiu, 11Onze està realitzant la compra per fases.

 

Protegir els estalvis

Pel mateix motiu segueix pujant el preu de l’habitatge: la gent amb grans estalvis està buscant convertir els diners en actius que no perdin valor. Des de fa mesos advertim que la inflació, la crisi de deute, i la situació internacional aconsellen diversificar l’estalvi per evitar una depreciació dels nostres diners. Comprar un habitatge és molt car, però comprar or a 11Onze es pot fer des de 3.000 €. Busquem així una manera de democratitzar la protecció de l’estalvi. “Tant de bo altres entitats segueixin el nostre camí. Per ara només ofereixen aquests productes als seus clients més valuosos”, explicava Isaac Sène.

A 11Onze busquem posar aquestes eines en mans de tota la comunitat. Perquè tens dret a protegir els teus estalvis siguin molts o pocs. Per això, des d’11Onze ja estem treballant en la segona comanda d’or per a la nostra gent. No deixis passar l’oportunitat.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Ja pots comprar or amb Preciosos 11Onze

2min lectura

11Onze acompleix un altre dels seus objectius fundacionals

Economia

Estem tornant al patró or?

2min lectura

Països fora de l’esfera occidental estan comprant

11Onze

11Onze t’ajuda a comprar or

3min lectura

La inflació està fent miques el nostre poder adquisitiu.Equip Editorial Equip Editorial
 1. Marcel·lí EnrichMarcel·lí Enrich says:
  Marcel·lí

  Si el govern espanyol aplica la llei de seguretat nacional tinc entès que es guarda dins el españa, què passarà?

 2. Laura León AmatLaura León Amat says:
  Laura

  Doncs haurem d’esperar a la segona fase🤩🤩

 3. Santiago VázquezSantiago Vázquez says:
  Santiago

  Moltes felicitats!!!!👏👏👏

 4. Ricard Calvo VilanovaRicard Calvo Vilanova says:
  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Gràcies per apreciar-ho, Ricard! La veritat és que estem molt satisfets d’aquesta primera compra d’or.

   Fa 2 anys
 5. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Moltes gràcies a tot l’equip d’11!

  • Mònica Cornudella says:

   Gràcies a tu, Jordi! Per això hi som, per ajudar-vos i informar-vos de tot el que creiem és interessant per la nostra comunitat, La Plaça!😃

   Fa 2 anys
 6. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Moltes gràcies, per fer-ho possible😘😘

 7. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Perfecte.

 8. Eduard TorrellEduard Torrell says:
  Eduard

  Ho haveu fet molt bé Isaac i la resta de l’equip… El preu de compra és fantàstic. Jo he anat seguint el mercat molt de prop des del 28 de febrer i fins i tot he cercat, mirat i remenat llocs web on hom pot comprar or físic per inversió “en línia” hi he pogut constatar que la força de la col·lectivitat és indiscutible… I en puc donar fe perquè jo mateix en paral·lel a la inversió col·lectiva vaig fer una petita inversió pel meu compte…

  • isaacisaac says:
   Isaac

   Bones Eduard! Gràcies per les teves paraules, la veritat que hi hem posat tot l’esforç possible per fer la millor compra i oferir els millors preus. M’agrada que hagis pogut contrastar i veure doncs que la nostra promesa s’ha complert.

   Fa 2 anys
  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Doncs sí, Eduard, hi hem posat moltes ganes i a 11Onze pensem que aquesta primera comanda d’or ha sortit prou bé. Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 2 anys
 9. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Moltes gràcies Isaac i tot l’ equip d’
  11onze!
  Així és fa país.!!

 10. Josep RuaixJosep Ruaix says:

Deixa una resposta

App Store Google Play