11Onze-Academy 11Onze-Academy

‘L’Academy’: la sèrie per aquestes festes

Busques una sèrie per veure aquests dies d’una tirada? ‘L’Academy’ és la sèrie documental que t’explica la posada en marxa d’11Onze. Viu amb els treballadors la il·lusió i el vertigen d’aixecar la primera fintech comunitària del món.

 

Des del primer dia 11Onze s’ha explicat al món amb transparència i demostrant que aquesta empresa ha vingut a fer les coses d’una altra manera. L’essència de tot plegat està recollida a L’Academy, una sèrie documental de nou capítols d’uns 15 minuts de durada, on l’espectador pot viure des de dins el procés de formació dels primers treballadors d’11Onze. 

Un equip humà que es va tancar durant tres setmanes en un intens campus formatiu, on va aprendre tot el que ara ja està posant en pràctica. Una aventura en temps de pandèmia que va suposar un important esforç organitzatiu i que va permetre als treballadors crear uns llaços afectius que els van convertir en una pinya.

Tota aquesta evolució formativa i emocional es veu a ‘L’Academy’. Els aspirants van entrar sense saber què trobarien, desconeixent-ho tot i a tothom. I en van sortir plens de coneixements i envoltats d’amics. Entremig, hi va haver pujades i baixades. Moments durs, quan la càrrega de coneixements i la pressió semblaven inassumibles; i moments d’alegria i de ser conscients del repte que se’ls posava al davant.  

Aquest 2021 ha estat l’any en què s’ha posat en marxa aquest projecte ambiciós que és 11Onze. ‘L’Academy’ és el viatge professional i humà de l’equip que l’ha posat en marxa.

Tots els capítols aquí.

11Onze

No et perdis el capítol final de L’Academy

4min lectura

11OTV presenta l’últim episodi de la sèrie documental sobre...

11Onze

El llançament d’El Canut, des de dins

4min lectura

La posada en marxa de l’aplicació va ser liderada pel COO...

Economia

El cor de l’economia: com es mou el diner?

3min lectura

A 11Onze volem que la gent es formi per empoderar-se...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Joaquin Lopez ArandaJoaquin Lopez Aranda says:
 2. Javier CoidurasJavier Coiduras says:
  Javier

  La meva visió des de una certa distància i havent seguit tot el que m’ha set possible tan sols puc afegir que no és pot calcular el preu en la dedicació, la voluntat, la tenacitat, les ganes, i per damunt de tot, que heu cregut amb un projecte que no sabieu com podia acabar. Felicitar-vos des del primer al darrer, cadascun dins de la seva parcel.la.

  • Xavier says:

   Gràcies Javier per les teves paraules. Aquí estem, seguim treballant, a vegades ens agradaria ser més àgils, però pas a pas, anem avançant.

   Fa 2 anys
 3. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Els treballadors convertits en una pinya.
  A hores d’ara ja estan aixecant el castell. La pinya la fan els homes i les dones que reforcen la base. Com més gran és la pinya més pisos pot tenir el castell.
  L’enhorabona per la feina feta. Amunt amb el toc de gralla !

 4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Una sèrie que t’ensenya i amb la que aprens,el coratge,la generositat

  • Eve Doña says:

   Em après molt tots junts, encara queda molt per fer i per apendre Alicia! Gràcies a vosaltres que ens acompanyeu en aquest maravillos viatje! 💛

   Fa 2 anys
 5. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play