Fintech Talks: l’eficiència energètica

L’última sessió de Fintech Talks de l’any la protagonitzarà la directora general d’Habitat Futura, Celia Galera, referent internacional d’eficiència energètica urbanística. Demana la teva plaça aquí.

 

La crisi energètica i la climàtica són al centre del debat des de fa anys i aquest proper 22 de desembre seran el tema de la Fintech Talks d’11Onze. Com podem aplicar l’eficiència energètica a la nostra llar, a la nostra feina i a la nostra comunitat? Celia Galera, directora general d’Habitat Futura és una de les impulsores de les illes eficients de Barcelona i explicarà als assistents quins beneficis ens aporta l’eficiència energètica.

La cita és a la llibreria de l’exclusiva Juno House de Barcelona i la xerrada serà de 10 del matí a 11:30. Per assistir-hi, cal fer la reserva, aquí

Un tema clau

Ser més eficients energèticament comporta una reducció econòmicament viable de l’energia necessària per satisfer les necessitats energètiques de la societat. És a dir, si som més eficients reduirem la pèrdua d’energia i, per tant, garantirem el nivell de vida essent menys contaminants. I, com a efecte col·lateral, estalviarem. És per tant, en el moment actual, molt i molt important aconseguir ser energèticament eficients. Segons l’Agència Internacional de l’Energia, l’eficiència energètica millorada en edificis, processos industrials i transports, podria reduir les necessitats d’energia del món en un terç d’aquí al 2050. És, per tant, una eina essencial per combatre el canvi climàtic.

 

Quan: dijous 22 de desembre a les 10h.

On: Juno House Club. Aribau 226, Barcelona.

Com reservar: omplint aquest formulari

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Reset de l’economia, és possible?

5min lectura

El nou Fintech Talks d’11Onze del mes de novembre frega

11Onze

T’expliquem les criptomonedes

2min lectura

11Onze inicia un cicle de xerrades a Monday, xarxa pionera

11Onze

T’expliquem què són els NFT

3min lectura

Els NFT són part de la nova revolució digital que estàEquip Editorial Equip Editorial
 1. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Quan podrem veure la xarrada?
  No hi vaig poder assistir.
  Moltes gràcies 😉

 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play