Fintech Talks: I tu, què has après aquest any?

Acabat l’estiu, reprenem el cicle de xerrades a la xarxa d’espais de coworking de Monday. Fernando de la Rosa serà l’estrella del Fintech Talks del 28 de setembre, que iniciarà plantejant-nos una pregunta: què hem après aquest any?

 

Fernando de la Rosa, acadèmic i professor d’Estratègia Digital, ha dedicat els últims dos anys de la seva vida a aprendre a llegir i analitzar dades per ajudar a persones i empreses a prendre les decisions més encertades.  “Crec que som, en gran part, el que fem”, afirma de la Rosa, per això és important que ens fem aquesta pregunta.

El seu llibre, DATA, “Com les dades t’ajudaran en la teva vida i en la teva empresa, i transformaran la societat”, servirà com a base de partida per explicar que per sobreviure i progressar en el nostre entorn és imprescindible adaptar-se al canvi constant analitzat a través de les dades.

Reprenem així el cicle de Fintech Talks organitzats per 11Onze amb la col·laboració de Monday, que el pròxim 28 de setembre a les 7 de la tarda tindrà lloc al coworking de Monday Diagonal.  La ponència estarà moderada per Gemma Vallet, directora d’11Onze District, acompanyada de Xavi Bassons, CEO de Monday. La xerrada és gratuïta i t’hi pots inscriure aquí. No te la perdis!

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Tendències Fintech

2min lectura

Fa tan sols un mes que vam estrenar les Fintech Talks, on el nostre cap tecnològic, Raül

11Onze

T’expliquem què són els NFT

3min lectura

Els NFT són part de la nova revolució digital que està

11Onze

“La tecnologia hi és, tot depèn de nosaltres”

5min lectura

11Onze va iniciar les FintechTalks parlant de criptomonedes ambEquip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  3. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    Moltes mercès!👍

Deixa una resposta

App Store Google Play