Una fincom és molt millor que una fintech

Què ens diferencia de la banca tradicional? I de les fintech? Li demanem al nostre cap d’operacions, Darren Smith, que ens faci cinc cèntims sobre què trobarem a la super app El Canut que fa que 11Onze estigui capgirant el sector financer. 

 

A 11Onze no som un banc, som una fintech. I, dins el món de les fintech, encara som una mica diferents”, explica Smith, entre orgullós i reservat. Els darrers anys hem vist néixer centenars de neobancs, com Revolut o N26, però, en un mercat que està regulat amb escrupolositat, tot i la competència, no és tasca fàcil diferenciar-se. “Vaig deixar de comptar nous neobancs quan vaig arribar als 232…”, confessa Smith.

El nostre chief operations officer (COO) admet que hi ha hagut projectes que han ofert “tecnologies excel·lents”, sobretot pel que fa al seguiment i protecció dels clients, les anomenades tecnologies KYC (Know Your Costumer [Coneix el teu client]), però cap com el que es proposa 11Onze. “Nosaltres hem creat la primera comunitat financera, una fincom”, resumeix, i encara afegeix: “La comunitat és la força que mou tot el projecte”.

“El que ens hem trobat amb 11Onze és que tenim una fidelitat de client molt forta. A Catalunya, hi ha una identitat cultural molt potent i això ha creat, també, una lleialtat del client quasi ferotge, motiu pel qual hi ha molta demanda per un producte cada vegada més sofisticat”, argumenta el cap d’operacions. Smith explica com aquesta singularitat del teixit social català no trobava, en el sector financer, un producte a la seva altura. És amb aquesta idea que neix 11Onze.

Un gran ventall de serveis en una super app

Això es concreta, segons Smith, en el fet que 11Onze ofereix un gran ventall de serveis que s’anirà implementant de mica en mica en la super app El Canut. “Ens diferenciem en el nombre i tipus de serveis financers, que els clients podran gaudir pròximament”, afegeix. I revela que “hi ha un full de ruta de productes per als pròxims tres anys”. En definitiva, El Canut és un moneder de moneders, és a dir, un portal unificat de serveis que dona accés a tota mena de productes financers.

“Si vols comprar criptomonedes, cotitzar amb or o plata, obrir un compte bancari, comprar moneda estrangera, ho podràs fer. Volem donar accés a tots aquests productes”, resumeix el nostre COO. De fet, la super app d’11Onze està dissenyada perquè totes aquestes operacions siguin “increïblement senzilles”. “El que volem és que amb un DNI o un passaport i un document que acrediti la teva adreça n’hi hagi prou per a obrir un compte. Tot i que podràs obrir un compte sigui quina sigui la teva residència a Europa, el cert és que els productes estan pensats per al mercat català”, conclou Smith. Encara no has descarregat la super app d’11Onze? Evoluciona amb 11Onze!

 

11Onze s’està convertint en un fenomen com a primera comunitat fintech de Catalunya. Ara, llança la primera versió d’El Canut, la super app d’11Onze, per a Android i Apple. Des d’El Canut es pot obrir el primer compte universal al territori català.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

El Canut, pas a pas

1min lectura

T’has descarregat l’aplicació d’11Onze? T’expliquem com activar-la, pas a pas.

11Onze

La veritat triga més, però cala més fondo

1min lectura

Aquesta setmana 11Onze estrena els seus serveis

11Onze

Raul Arribas, nou CTO d’11Onze

5min lectura

En el món globalitzat, on el cibercrim i l’espionatgeEquip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Molt bona description funcuonal. M’ha encantat👌

 2. Daniela SimónDaniela Simón says:
 3. montse cabanasmontse cabanas says:
  montse

  Bé, estic buscant informació perque ja m’he descarregat l’app i vull veure què puc i què no puc fer. Entenc que es necessita temps per anar implementat totes les funcionalitats, però, no hi ha alguna agenda? Estic interessada en comprar criptomoneda, i també vull saber si, a més del banc tradicional, puc integrar una compte d’un broker. Gràcies

  • Xavier says:

   Bones, Montse, aviat aniran sortint vídeos tutorials, també els productes i serveis del Canut creixeran i ho anirem comunicant. De totes maneres ens pots trucar i un agent t’ho explicarà. Moltes gràcies.

   Fa 3 anys
 4. Rosa Pinadella DinaretRosa Pinadella Dinaret says:
  Rosa

  Benvingut a Barcelona, Darren, sento que hagis d’obrir un compte bancari tradicional 😁. Crec fermament en aquest projecte, som-hi!

 5. David MateosDavid Mateos says:
  David

  Esperem que amb el temps, l’app d’Onze ens aporti tot això i mes!.
  Força al canut!!

 6. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  A poc a poc vaig assimilant…

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Doncs sí, Pere, les finances tecnològiques són el futur i de mica en mica haurem d’anar assimilant tots aquests canvis que s’aniran donant en el nostre món i societat. Moltes gràcies pel teu comentari!

   Fa 3 anys
 7. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 8. Josep RuaixJosep Ruaix says:
  Josep

  Estic travesan el KYC, SEGUIM 👍

 9. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Amb il·lusió, a punt de completar el registre

  • Elisabet Porqueras Garcia says:

   Gràcies per formar part d’11onze Francesc, ens veiem per La Plaça

   Fa 3 anys
 10. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Gracies Darren

  • Jennifer Roca Civit says:

   Moltes gràcies a tu per llegir-nos, Alícia, ens veiem per La Plaça!

   Fa 3 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play