Finança Litigis a la premsa internacional

UK News Group i Litigation Finance Journal amb seu a Nova York, publicacions de referència que cobreixen notícies empresarials i de finances, s’han fet ressò del llançament de l’últim producte de Finança Litigis que 11Onze Recomana.

 

La fintech comunitària 11Onze entra en el finançament de litigis per a reclamacions d’habitatge

Després de l’èxit del seu llançament del finançament de litigis, 11Onze Recomana, la fintech comunitària líder a Europa, ha afegit els litigis d’habitatge per a millorar la seva oferta de finançament. 11Onze també ha reduït el requisit d’accés al producte a 10.000 euros (enfront dels 25.000 euros) per a ampliar el seu accés a més membres. Les reclamacions en matèria d’habitatge fan referència a la deterioració de l’habitatge, especialment en habitatges socials.

Explicant la nova oferta, el President de 11Onze, James Sène, va dir: “11Onze Recomana és un producte de justícia social i ens permet finançar demandes contra bancs i institucions que han fet servir pràctiques il·legals contra els seus clients”.

“En temps de dificultats econòmiques, quan les condicions són incertes, té sentit diversificar els estalvis en actius refugi com els metalls preciosos o les inversions que ajuden a combatre la inflació si volem protegir el nostre capital. Encara que els dipòsits bancaris comencen a millorar els seus rendiments a conseqüència de la pujada dels tipus d’interès, encara no són suficients per a compensar la pèrdua de poder adquisitiu provocada per l’elevada inflació.”

“Així que, per a oferir als nostres membres i clients una sòlida rendibilitat de la inversió (ROI), 11Onze va llançar 11Onze Recomana, ja que assegura el poder adquisitiu a curt termini dels inversors quan no hi ha alternatives viables per a mantenir el valor dels diners.”

Sène va afegir: “En aquests moments, el nostre proveïdor britànic està gestionant el finançament de litigis amb una taxa d’èxit superior al 90%. Això es deu al fet que s’ha demostrat que molts grans bancs han comès pràctiques il·legals contra els seus clients i han hagut d’indemnitzar-los amb més de 60.000 milions d’euros.”

El finançament de litigis permet portar endavant aquestes demandes finançant els processos judicials del bufet d’advocats pertinent. A canvi, els beneficis es reparteixen entre els demandants i els qui financen els plets. Aconsegueix rendibilitats d’entre el 9% i l’11% per a una aportació mínima de 10.000 euros.

Després de l’èxit recollit amb el finançament de litigis contra bancs, 11Onze va decidir entrar en els litigis sobre reclamacions d’habitatge. Al Regne Unit, si es viu en un habitatge social de lloguer que està en males condicions, la llei obliga el propietari a fer les reparacions necessàries per a garantir un nivell de vida digne. Per la seva part, els ajuntaments, responsables del manteniment dels habitatges socials, no sempre el duen a terme, causant danys als habitatges dels inquilins, que hauran de ser indemnitzats.

Explicant la popularitat dels productes, Sène va afegir: “Finança Litigis és un producte que a curt termini, durant 1 o 2 anys depenent de l’import, genera altes rendibilitats, entre el 9% i l’11%, molt per sobre de la mitjana dels fons d’inversió espanyols (1,91% de rendibilitat mitjana en els últims 15 anys) o de les rendibilitats dels comptes que ofereix Apple als seus clients americans. Apple ofereix un 4,5%, mentre que la rendibilitat mínima de Finança Litigis és el doble. En qualsevol cas, es tracta d’un producte de baix risc perquè el capital aportat per al litigi està assegurat al 100% per l’asseguradora líder del sector, independentment de la quantitat aportada. Per això, ha resultat molt popular entre els nostres membres i clients”.

Pots llegir els articles originals a:

 

Si vols descobrir com aconseguir guanys pels teus estalvis amb un producte de justícia social, 11Onze Recomana Finança Litigis.

11Onze

La banca pagarà per haver enganyat als clients

4min lectura

Entitats financeres del Regne Unit han estat sancionades...

11Onze

Guanya a la banca, guanya diners i fes justícia

2min lectura

11Onze Recomana el Finança Litigis, un producte que...

11Onze

Finança Litigis: com guanyar diners als bancs

3min lectura

El producte Finança Litigis, presentat per 11Onze...11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Ací trobem una gama de productes d’inversió, q enlloc més les podem trobar. Gràcies per pensar en la comunitat💛💛

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   És així mateix, i en vindran més, esperem que hi hagi molta varietat, la suficient com perquè cadascú pugui triar aquell, o aquells, que més li agradin… Moltes gràcies pel teu comentari, Manel!!!

   Fa 9 mesos

Deixa una resposta

App Store Google Play