Finança Litigis: l’experiència de la Carme

Finança Litigis, que 11Onze Recomana, et dona rendiments pels teus estalvis molt per sobre dels que ofereix la banca tradicional i amb total seguretat. No t’ho diem nosaltres, t’ho diuen els nostres clients. En aquest pòdcast, Carme Masó ens explica la seva experiència.

 

La diversificació dels nostres estalvis en valors segurs com els metalls preciosos o en inversions de baix risc que ens ajudin a combatre la inflació és essencial si volem protegir el nostre capital. 

Encara que els dipòsits bancaris comencen a millorar les rendibilitats per l’alça de tipus d’interès, segueixen mostrant-se del tot insuficients per a fer front a la pèrdua de poder adquisitiu causada per l’alta inflació. De la mateixa manera, en els últims 15 anys, els Fons d’Inversió a Espanya només han generat una rendibilitat mitjana d’un 1,91%, molt per sota de la inflació.

En aquest context econòmic, Finança Litigis ofereix guanys que van del 9% a l’11% en funció de la quantitat aportada i et dona un rendiment fix amb una taxa d’èxit de més del 90% dels litigis. A més, amb total seguretat, ja que el capital dels clients d’11Onze està 100% assegurat en cas que el procés judicial no vagi com està previst.

“Els diners estan assegurats, mai els perds, com a molt et quedaràs igual que estàs, però no els perdràs.”

Una proposta segura i altament rendible

Si volem protegir els nostres estalvis, no és fàcil trobar un producte de baix risc que ofereixi bons rendiments. Per norma general, a més beneficis, més risc. 

No és el cas de Finança Litigis i això és el que va atraure a la Carme Masó: “El primer que em va cridar l’atenció va ser l’interès que oferien, fix i molt més alt que altres opcions”, i recalca la importància de l’assegurança, “Els diners estan assegurats, mai els perds, com a molt et quedaràs igual que estàs, però no els perdràs”.

Un inversor qualificat autocertificat

Quan demanes informació per valorar si fas una inversió, el primer pas és signar un document certificant-te com a inversor qualificat. Dit d’altra manera, l’inversor li comunica a l’empresa o plataforma d’inversió que sap què fa i que se sent còmode essent informat dels riscos que comporta la inversió.  

Aquest document no t’obliga a fer cap inversió, però sovint és un requisit legal perquè te n’informin. És el cas de Finança Litigis, el nostre proveïdor britànic obliga a complir amb la normativa del Regne Unit. Per tant, abans de poder facilitar tots els detalls del producte cal omplir el que es coneix com a un document de Self-Certified Sophisticated Investor. 

A la Carme no li va sobtar veure aquest document, “N’havia signat un de similar quan vaig comprar or amb 11Onze Preciosos i ja m’havien explicat de què anava”. En qualsevol cas, el procés és molt transparent i tota la documentació està traduïda al català.

“Aquest any ha acabat la inversió i m’han donat els interessos, i els diners, que els podia recollir, els he tornat a invertir a Finança Litigis.”

Recomanaries Finança Litigis?

A petició de la nostra comunitat hem treballat amb el nostre proveïdor per rebaixar la barrera d’accés a Finança Litigis oferint l’opció d’aportar-hi diners en grup, de manera que hi puguin participar més membres de la nostra comunitat. 

Però el que és més important, els clients que ja tenen experiència amb aquest producte el recomanarien? Masó té clar que sí, “A mi m’ha funcionat. Aquest any ha acabat la inversió i m’han donat els interessos, i els diners, que els podia recollir, els he tornat a invertir a Finança Litigis”.

 

Finança les demandes contra els bancs. Fes justícia i aconsegueix rendiments pels teus estalvis per damunt de la inflació gràcies a les indemnitzacions que hauran de pagar els bancs. Trobaràs tota la informació sobre Finança Litigis a 11Onze Recomana.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Premsa

Finança Litigis a la premsa internacional

3min lectura

Publicacions líders de la comunitat fintech internacional...

Comunitat

Estalvia en comunitat i aconsegueix majors guanys

3min lectura

11Onze Recomana, a petició de la comunitat, ha aconseguit...

11Onze

Finança Litigis: a la Dolors li ha anat bé?

3min lectura

Els membres de la nostra comunitat que van participar...Equip Editorial Equip Editorial

    Deixa una resposta

    App Store Google Play