Estalvia en comunitat i aconsegueix majors guanys

11Onze Recomana, a petició de la comunitat, ha aconseguit que el proveïdor segueixi millorant Finança Litigis: ara pots accedir al producte amb família o amics per aconseguir guanys més alts pels teus estalvis. Els beneficis quadrupliquen la mitjana de rendiments de la banca espanyola.

 

Finança Litigis és un dels productes més sol·licitats d’11Onze Recomana, fet que ens dona força per demanar millores al nostre proveïdor. En aquest sentit, alguns usuaris van fer notar que els millors rendiments s’aconsegueixen per quantitats més altes, fet que és una barrera d’entrada per a molta gent. 

Tal com explica el cap financer d’11Onze, Farhaan Mir: “Per accedir al 9% anual cal aportar 25.000 euros i molta gent no disposa d’aquestes quantitats, però també mereixen poder estalviar. Així és que vam pensar, què podem fer? No podem demanar que es redueixi la quantitat, però sí que pugui ser aportada entre diverses persones”. D’aquesta manera poden estalviar, per exemple, diverses persones de la mateixa família. O un grup d’amics. Cadascun amb la seva pròpia documentació, fent la transferència de la seva quantitat i rebent els guanys que li corresponen al seu compte. L’únic requisit és que l’import agregat correspongui a les quantitats establertes pel proveïdor.

Quadruplicant els rendiments oferts per la banca

Aquest moviment d’11Onze Recomana permet a la seva comunitat accedir a un producte d’estalvi inaudit al país. L’octubre de 2023, la banca espanyola va augmentar els interessos que pagava als seus clients, però segueix sent la banca que ofereix menys rendiments d’Europa, oferint un rendiment mitjà del 2,3%. Finança Litigis, per tant, gairebé quadruplica el que ofereixen els bancs espanyols i, a més, ho fa amb un extra de seguretat, ja que els fons compten amb una assegurança que cobreix el capital principal.

“Ja no cal que estalviïs sol i et perdis les millors propostes. Això és injust. Tothom ha de poder estalviar”.

Estalvi en comunitat

D’aquesta manera, 11Onze reforça la seva visió comunitària oferint ara l’estalvi en comunitat. “Ja no cal que estalviïs sol i et perdis les millors propostes perquè no tens prou diners. Això és injust. Tothom ha de poder estalviar”, rebla Farhaan Mir. El producte ofert pel nostre proveïdor britànic s’ha convertit en un dels productes estrella d’estalvi. Per poder conèixer en profunditat el producte cal ser usuari d’11Onze i entrar a la pàgina de Finança Litigis.

 

Si ja ets membre de La Plaça pots demanar més informació al nostre proveïdor.

Si t'ha agradat aquest article, et recomanem:

Economia

Alts rendiments i justícia social

3min lectura

El Finança Litigis, que 11Onze Recomana, se simplifica i...

11Onze

Com guanyar diners als bancs

3min lectura

El producte Finança Litigis, presentat per 11Onze Recomana...

Sobre 11Onze | Finança Litigis

1min lectura

Finança les demandes contra els bancs, fes justícia i...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Una molt bona iniciativa👏👏

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Moltes gràcies, Manel! Ja saps que fem el possible per anar innovant i traient Serveis i Productes que siguin interessants, que valguin la pena i que no comportin risc… Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 7 mesos
 3. Cristian Palau BatistaCristian Palau Batista says:
  Cristian

  Molt bona iniciativa, la desconeixia, será qüestió d’analitzar-ho bè i potser quan tingui bon capital hi entri.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Moltes gràcies, Cristian, per la nostra part només et podem dir que és un bon producte i que dona un bon rendiment, ara bé, s’han de tenir els diners disponibles i decidir-te a fer-ho… Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 7 mesos
 4. Gabriel JosidGabriel Josid says:
  Gabriel

  Trobo una molt bona iniciativa, creativa i inteligent.
  Em pregunto si no es podria habilitar que l’aportació conjunta es fes entre clients d’11Onze, i no només entre amics o familiars.

  • Toni MataToni Mata says:
   Toni

   Pot ser amb qui vulguis, Gabriel. Amics, familiars, altra gent d’11Onze… Com volgueu.

   Fa 7 mesos

Deixa una resposta

App Store Google Play