Finança Litigis: a la Dolors li ha anat bé?

Els membres de la nostra comunitat que van participar en el Finança Litigis fa un any ja han obtingut els seus rendiments. Entre un 9% i un 11%. Com els ha anat? El recomanarien? Dolors Tomàs, client d’11Onze, ens explica la seva experiència.

 

Fa poc més d’un any que des d’11Onze Recomana posàvem en marxa Finança Litigis a través d’un dels nostres proveïdors al Regne Unit, oferint la possibilitat d’obtenir beneficis d’entre un 9 i un 11% pels teus diners finançant les despeses judicials de bufets d’advocats que tiren endavant reclamacions de ciutadans que han patit abusos per part de la banca o de l’administració d’habitatges. 

Amb el capital 100% assegurat i amb una taxa d’èxit de més del 90% dels litigis, el llançament d’aquest producte ha sigut tot un èxit. Però una cosa és que t’ho expliquem nosaltres i una altra que t’ho expliquin els clients d’11Onze que hi han participat. Dolors Tomàs, membre de la comunitat 11Onze, hi ha entrat perquè confia en nosaltres i està satisfeta amb el resultat obtingut.

Justícia social i alts rendiments

Per a 11Onze, és clau trobar maneres factibles d’oferir oportunitats de creació de riquesa per a la seva comunitat que siguin conscients amb la societat. Finança Litigis d’11Onze Recomana promet una bona opció d’inversió. Com explicava James Sène, president d’11Onze: “Els nostres fons de litigis se centren principalment en demandes contra bancs. Això no sols ajuda a fer justícia social; també ofereix grans rendiments per sobre de la inflació gràcies a les indemnitzacions que els bancs hauran de pagar.”

“Si com a usuària d’un banc em trobés defraudada, no m’importaria pagar una comissió alta als advocats per obtenir un retorn”

Aquest concepte de fer justícia social va ser una de les principals raons per les quals la Dolors es va decidir a aportar fons a Finança Litigis: “Vaig trobar que era una cosa que m’atreia i que era necessària. Que si jo, com a usuària d’un banc, em trobés defraudada, no m’importaria pagar una comissió alta als advocats per obtenir un retorn”.

“Ha funcionat molt bé. El progrés dels litigis ha estat consistent a través dels passos formals inicials per part del bufet d’advocats i fins al punt en què s’estan produint acords en una gran majoria dels casos”.

Com ha generat Finança Litigis aquests beneficis?

Finança Litigis genera beneficis finançant el treball jurídic d’un bufet d’advocats que se centra en judicis contra els ajuntaments i els bancs més infractors. Com explica Farhaan Mir, director financer d’11Onze, “Ha funcionat molt bé. El progrés dels litigis ha estat consistent a través dels passos formals inicials per part del bufet d’advocats i fins al punt en què s’estan produint acords en una gran majoria dels casos”.

“El capital està garantit per una assegurança, és a dir, si el procés judicial no va com s’esperava i no es guanya el judici, pots recuperar els teus diners”

La Dolors ens confirma que “tot ha funcionat molt bé” i afegeix que una de les raons per les quals va perdre la por de participar-hi és que “el capital està garantit per una assegurança, és a dir, si el procés judicial no va com s’esperava i no es guanya el judici, pots recuperar els teus diners”. És per això que 11Onze Recomana aquest producte, considerat una oportunitat única i de baix risc.

Finança les demandes contra els bancs. Fes justícia i aconsegueix rendiments pels teus estalvis per damunt de la inflació gràcies a les indemnitzacions que hauran de pagar els bancs. Trobaràs tota la informació sobre Finança Litigis a 11Onze Recomana.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Guanya a la banca, guanya diners i fes justícia

2min lectura

11Onze Recomana el Finança Litigis, un producte que...

Finances

Què és un inversor qualificat autocertificat?

4min lectura

Quan demanes informació per valorar si fas una inversió...

11Onze

La banca pagarà per haver enganyat als clients

4min lectura

Entitats financeres del Regne Unit han estat sancionades...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Roger Horta CallejaRoger Horta Calleja says:
  Roger

  Gràcies Jordi, el meu dubte l’origina el fet de ser un guany obtingut en un país no comunitari. No sé com va la normativa.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Doncs s’ha de declarar com qualsevol altre guany, el fet de que sigui aconseguit al Regne Unit no canvia ni el fons ni la forma, i a més a més, no estem parlant d’un país considerat com a paradís fiscal… Jo tampoc sé la normativa, però per lògica, s’ha de declarar com a guany, i llestos. Moltes gràcies pel teu comentari, Roger!

   Fa 2 setmanes
 2. Roger Horta CallejaRoger Horta Calleja says:
  Roger

  Bon dia, voldria saber com cadria declarar a la renda els guanys de Finança Litigis.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Doncs com qualsevol altre guany que hagis tingut i que sigui objecte de ser sumat a allò que has percebut per rendes del treball, o si fos el cas, prestació de jubilació o d’atur, o rendes per venda de valors, accions o actius. Moltes gràcies pel teu comentari, Roger!!!

   Fa 3 setmanes
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play