Com comprar monedes d’or pel dia de demà

El regal estrella d’aquestes festes arriba de la mà d’11Onze, i el procediment per comprar-lo és ben senzill. T’expliquem com fer-ho en un vídeo-pòdcast!

 

Si vols fer un regal pel dia de demà, que no perdi valor, la millor opció és l’or. Ja no cal posar diners en un sobre, a través d’11Onze pots comprar directament monedes d’or.

En aquesta conversa amb Càrol Rafales i Coral Santacruz, responsables de producte d’11Onze, s’explica el procediment de compra de les monedes Krugerrand i Britannia que oferíem l’any passat, el mateix procés que has de seguir per comprar la moneda Filharmònica de Viena que tenim disponible enguany.

Si vols més informació sobre la compra de monedes d’or pel dia de demà, pots omplir aquest formulari i un agent 11Onze es posarà en contacte amb tu. “Un cop està tot fet, el pagament es pot fer directament amb targeta”, explica Rafales. El client pot escollir la moneda Filharmònica de Viena (225 €) i, immediatament després, es començarà a preparar l’enviament.
 

Tota la informació sobre la història d’aquesta mítica moneda la trobaràs aquí. L’enviament té un cost de 9,99 €, excepte per als usuaris d’El Canut, que tenen l’enviament gratuït.

 

Què rebrem a casa?

Uns dies després rebreu a casa la postal de Nadal d’11Onze pel dia de demà, les monedes d’or i un val d’or per cada destinatari final. “El val d’or és personalitzat amb el valor de la compra, el nom de qui compra i per a qui ho fa”, apunta la directora d’art Laia Gubern. D’aquesta manera, cada fill, net o nebot, tindrà un val d’or exclusiu que confirma la compra que s’ha fet per a ell.

Pel dia de demà és una campanya exclusiva d’11Onze pensada per protegir els estalvis futurs de les pròximes generacions. En un context de depreciació de l’euro per la inflació i per la competència del dòlar, amb una desconfiança creixent sobre les monedes fiduciàries, calia trobar la manera de poder regalar alguna cosa amb el mateix objectiu. Si fins ara regalàvem diners pel dia de demà, el seny indica que potser ara el millor sigui regalar or.

 

Amb Preciosos 11Onze  pots comprar lingots d’or i monedes d’or Filharmònica de Viena. Pel dia de demà, regala or.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Un regal pel dia de demà

3min lectura

11Onze posa en marxa la venda de monedes d’or per...

11Onze

Història de les monedes Britannia i Krugerrand

4min lectura

Les monedes d’inversió, també conegudes com a...

Estalvis

Previsió del preu de l’or per al 2024

3min lectura

Després d’un 2023 en què el valor del metall daurat...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Una molt bona opció

 2. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Quina gran idea.

 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. Josefina PicasJosefina Picas says:
  Josefina

  Quina bona idea!

 5. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Fantàstic regal🤩m’ho miraré👍

Deixa una resposta

App Store Google Play