“S’ha de dir com es mou el poder quan ningú mira”

Les primeres passes d’11Onze no han estat fàcils. L’entitat ha patit joc brut, com reconeix Toni Mata, director de continguts d’11Onze en un nou episodi d’Estat de la Nació. El directiu ofereix detalls d’‘En 4 dies’, un documental sobre els primers mesos de l’entitat que s’estrenarà per Sant Jordi.

 

Quins són les aspiracions d’11Onze? Quins pals a les rodes li han posat? Ha patit joc brut per part de la banca tradicional? Aquestes són algunes de les preguntes que el 23 d’abril respondrà ‘En 4 dies’, segons Toni Mata, director de continguts d’11Onze. Aquest documental, que es podrà veure de forma gratuïta a 11Onze.cat, ofereix detalls sobre les primeres passes de l’entitat i, segons Mata, pemet veure “com es mou el poder quan ningú mira”.

Preguntat pels entrebancs que s’ha trobat 11Onze, el directiu indica que “s’explicaran en detall al documental”. Però Mata avança que “han fet coses que no s’haurien d’haver fet”. I reflexiona sobre la nul·la presència d’11Onze a molts mitjans de comunicació: “Hem de començar a mirar qui finança els mitjans i a partir d’aquí potser començarem a entendre com funciona el país de veritat”.

“Volem que aquesta informació circuli, que es vegi què passa quan intentes posar en marxa una entitat financera a Catalunya”, afegeix Toni Mata.

Una vocació revolucionària

Sobre l’esperit de l’entitat, Toni Mata explica que “això és una cosa que ve d’abaix. I volem que la gent pugui utilitzar aquesta entitat financera per a què aquest país pugui créixer”.

Pel que fa al títol del documental, Toni Mata aclareix que té l’origen en la resposta que donaven a tothom que preguntava al principi quan podrien obrir un compte d’11Onze: “aviat, en quatre dies”.

 

11Onze és la comunitat fintech de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android i Apple. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Tot el que ha passat mentre arrencàvem 11Onze

4min lectura

11Onze explica en un documental els entrebancs que

11Onze

1 any de l’Academy

3min lectura

El 15 de març de 2021 va ser un dia molt important per la història d’11Onze.

11Onze

11Onze arriba el doble de fort

2min lectura

2021 ha estat l’any que ha vist néixer 11Onze.Equip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  👏👏👏👏

 2. Nuria GomezNuria Gomez says:
  Núria

  Toni👍🏽

 3. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Totalment d’acord amb Toni 👏👏👏👏

 4. James SeneJames Sene says:
  James

  Impecable Toni.👌🏿

 5. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play