1 any de l’Academy: formant la pinya d’11Onze

El 15 de març de 2021 va ser un dia molt important per la història d’11Onze. Els primers treballadors entraven a una acadèmia intensiva que els va preparar per ser els agents de la primera comunitat fintech catalana. Ho recordem amb alguns dels seus protagonistes.

 

Els valors d’11Onze han estat extensament divulgats. Som una fintech comunitària que vol posar al centre les persones, en un sentit ampli. Donant-los bon servei, cobrint les seves necessitats, permetent-los formar-se, donant-los eines per coordinar-se i assegurant-nos que som transparents, explicant-nos amb claredat. Amb aquests objectius calia formar als treballadors, perquè tothom tingués clar que hem vingut a capgirar les lògiques bancàries.

Per aquest motiu es va posar en marxa l’Academy. Una formació de 3 setmanes, convivint de dilluns a diumenge on una cinquantena de treballadors havien d’aprendre tot el necessari per posar en marxa 11Onze. I, compromesos amb la transparència, vam recollir l’experiència de l’Academy en una sèrie documental que podeu recuperar aquí.

Calia que fos una convivència d’un gran grup bombolla, la situació de la pandèmia no permetia estar anant i venint. Així doncs, els futurs agents van deixar-ho tot i van entrar a l’acadèmia d’11Onze, on no només van aprendre sinó que es va crear un esperit de germanor que segueix a l’arrel de l’empresa. “Estàvem en plena pandèmia, veníem d’estar aïllats. Va ser un xoc, necessitàvem abraçar-nos, tocar-nos”, explica la cap d’agents Lara de Castro.

 

L’experiència laboral de la meva vida

L’agent Pilar Oltra defineix així el seu pas per l’Academy: “és l’experiència laboral de la meva vida”. Núria Rambla, assistent executiva d’11Onze afegeix que “va ser especial. Ens ha marcat a nosaltres i com és 11Onze”. Tot plegat, fer una acadèmia d’aquesta mena i fer-ne una sèrie documental, és extremadament inusual. No s’havia fet abans. Sorpresos? La Pilar Oltra ja va sospitar el gener de 2021 que 11Onze no seria una entitat financera normal: “quan vam entrar a l’Academy, ja veníem del Circuit eh?”. Lara de Castro, sobre el Circuit apunta que “va ser una bogeria” i que ja presagiava que 11Onze seria una oportunitat per fer les coses d’una altra manera.

 

“Vaig sortir convençudíssim”

Per la seva banda, el director financer d’11Onze, Oriol Tafanell recorda el seu pas per l’Academy dient “vaig sortir convençudíssim que no m’havia equivocat i que era això el que em tocava fer.”

Aquella experiència intensiva va crear la pinya necessària per aixecar el que avui es comença a percebre que serà 11Onze. De com va ser aquella experiència i de com la recorden, en parlem més extensivament en aquesta conversa.

11Onze és la comunitat fintech de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android i Apple. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Benvinguda a 11Onze Academy

1min lectura

Ha arribat el dia que fa mesos que esperem: 15 de març de

Descobreix L’Academy

1min lectura

Són la primera lleva d’agents 11Onze. En plena pandèmia aquestes 40 persones passaran

L’ARRIBADA. Capítol 1

1min lectura

50 persones aparquen el seu dia a dia per entrar a L’Academy d’11Onze.Equip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  Joan

  Gràcies nois!

 2. Daniela SimónDaniela Simón says:
 3. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  L’empremta d’aquestes jornades, segueixen ben vives i m’expliquen el bon tracte que he rebut cada vegada que us he necessitat.
  Seguim fent comunitat. Seguim avançant!

 4. Josep RuaixJosep Ruaix says:
  Josep

  👏👏👏👏

 5. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Heubestat uns previlegiats sempre us he tingut el que es diu enveja sana

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   La veritat és que sí que hem estat uns privilegiats. Per això, no deixem de posar tot el nostre esforç en aquesta gran aventura d’11Onze, i com més va, més. Gràcies pel teu comentari, Alícia!

   Fa 2 anys
 6. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  11onze és més que una empresa, és un model de com es refà un país.
  Quan després d’un any, un treballador, l’ Oriol, es reafirma en el: “Vaig pensar que era allò el que em tocava fer “, està tot dit. Gràcies a tothom.

  • Oriol Tafanell SilvestreOriol Tafanell Silvestre says:
   Oriol

   Exactament, tal com dius, Mercè. Aquest projecte és molt més que una empresa i jo segueixo convençut que hi puc aportar el meu esforç. I, com molt bé apuntes, tot sigui pel nostre país!!

   Fa 2 anys
 7. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Només puc donar-vos les gràcies i felicitar-vos, per la tasca q feu, lo professionals q sou, lo atents, transparents, resolotius,…
  Sou un gran equip humà😘😘

  • Pilar Oltra Vigueras says:

   Orgullosos en el nostre dia a dia, fent una feina que aporti tant com podem cada un de nosaltres per la vostra màxima satisfacció en l’ús dels nostres serveis. Moltes gràcies, Manuel per les teves paraules.

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play