Bitvavo: perfil empresarial

Registrada al Banc Central dels Països Baixos i amb seu central a Amsterdam, Bitvavo és una de les principals cases de canvi d’actius digitals a Europa. Es va llançar al mercat el 2018 oferint tarifes raonables, seguretat i una plataforma senzilla i intuïtiva d’utilitzar que l’han convertit en una opció ideal tant per a principiants com per a usuaris experimentats.

 

En els cinc anys des del seu llançament al mercat, Bitvavo s’ha regit pel seu pilar fundacional en fer que les criptomonedes siguin accessibles per a tothom. Entrava en un sector dominat per cases de canvi establertes als Estats Units que van ser pioneres a facilitar l’intercanvi d’actius digitals, però que eren poc intuïtives per la gent poc experimentada en operar amb criptomonedes i tenien algunes mancances quant a la seguretat que oferien als seus usuaris.

Com explica, Mark Nuvelstijn, executiu en cap i cofundador de Bitvavo: “L’elevat llindar per a comprar i vendre criptomonedes ens preocupava. Per descomptat, hi havia grans operadors internacionals, però no es podien dipositar euros a tot arreu i no es podia comerciar amb monedes alternatives. Tampoc era possible guardar-les de manera segura.”

Comprar i vendre criptomonedes amb total seguretat

Bitvavo està regulada i registrada al Banc Central dels Països Baixos, els seus dipositants tenen accés al Fons de Garantia de Dipòsits, de manera que es podrien recuperar fins a 100.000 € en cas de fallida de la casa de canvi. A més, la plataforma utilitza carteres fredes de manera que en cas de ser víctimes d’un atac informàtic, Bitvavo podria restaurar els dipòsits. En altres paraules, les monedes digitals dels clients es descarreguen regularment a dispositius físics sense connexió a Internet.

Això no obstant, Bitvavo no es conforma i ofereix protecció addicional: “Les criptomonedes de Bitvavo estan assegurades fins a 250 milions. Quant als fons en euros, també es guarden en una entitat segura independent. A més, estem treballant en una assegurança de compte per a garantir fins a 100.000 euros.”, apunta Nuvelstijn.

Accés a una gran varietat de criptomonedes

Bitvavo et permet emmagatzemar, comprar, vendre i retirar més de 190 monedes digitals. En comerciar amb criptomonedes tindràs l’opció d’emmagatzemar els tokens a la cartera pròpia de la casa de canvi, l’ús de la qual és gratuït.

El procés per donar-te d’alta a la plataforma és senzill, ho pots fer a través de l’enllaç d’11Onze Recomana. A més, fins al 15 d’agost, Bitvavo gratifica amb 500 € als usuaris de Binance i OKX que transfereixin els seus fons d’aquestes cases de canvi, que podran ser utilitzats per la compra d’actius digitals. Aquí tens un tutorial de com fer-ho.

 

11Onze Recomana Bitvavo, les criptomonedes de manera fàcil, segura i a baix preu.

Si t'ha agradat aquest article, et recomanem:

Finances

11Onze Recomana: criptomonedes amb Bitvavo

4min lectura

Les criptomonedes arriben a La Plaça de la mà de la casa...

Invertir

Com puc transferir fons de Binance a Bitvavo?

5min lectura

Binance està sota pressió enmig d’una allau de problemes...

Tecnologia

Estàs a punt per a les criptomonedes?

4min lectura

Al nostre canal de Telegram hem preguntat sobre...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Amb aquesta plataforma puc enviar criptomonedes a algú altre?

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   És qüestió d’entar-hi i mirar i remenar quines opcions hi ha al respecte… Moltes gràcies pel teu comentari, Pere!!!

   Fa 11 mesos
 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play