11Onze Recomana: criptomonedes amb Bitvavo

Les criptomonedes arriben a La Plaça de la mà de la casa de canvi líder als Països Baixos. Una proposta fàcil i segura amb 20 € de regal perquè la gent d’11Onze pugui començar a endinsar-se en el món de la criptoeconomia.

 

Les criptomonedes són una alternativa molt interessant a les monedes regulades, siguin les monedes fiduciàries actuals o les CBDC que estan començant a implementar diversos països. Ho són, principalment, com a espai de llibertat en el món digital. I, tot i que sovint s’intenti alimentar la idea que l’anonimat facilita la criminalitat, les criptomonedes tenen una traçabilitat molt més alta que els diners físics. S’estan convertint, per tant, una alternativa real i atractiva com a reserva de valor i com a moneda d’ús digital.

 

Bitvavo a La Plaça

Ja podeu trobar tota la informació sobre Bitvavo a 11Onze Recomana. Es tracta d’una casa de canvi registrada al Banc Central dels Països Baixos i que ofereix una plataforma fàcil i intuïtiva. Hi ha més de 190 monedes disponibles i el procés és molt senzill: cal donar-se d’alta a la plataforma a través de l’enllaç d’11Onze Recomana

“El nostre objectiu és que tothom pugui accedir a les criptomonedes”, explica l’Oriol Blanch, mànager d’afiliats per al mercat espanyol i francès de Bitvavo. L’Oriol reconeix que els joves tenen més interès per la criptoeconomia, però que han intentat fer una plataforma accessible per a tothom. “Els meus pares la fan servir”, confirma l’Oriol. Igualment, però, ningú amaga la volatilitat de les criptomonedes. 

En un moment en què el sector està madurant hi ha casos de monedes que guanyen molt valor molt de pressa, però que en realitat no són sòlides. En aquest sentit, l’Oriol recomana informar-se i comprar criptomonedes fiables: “Bitcoin per ser la primera i per com està feta i Ethereum pel que aporta amb els ‘smart contracts’ són, segurament, les més fiables. Per la resta, cal informar-se i fixar-se què hi ha al darrere”.

 

Casa de canvi en línia

Bitvavo permet canviar euros a qualsevol altra moneda digital. I està a prova de cibercrim perquè els diners dels usuaris es guarden en “carteres fredes”. “Això vol dir”, explica l’Oriol “que el que diposites s’emmagatzema en un dispositiu físic que es desconnecta de la xarxa”. D’aquesta manera, en cas de patir un atac per uns cibercriminals, Bitvavo podria restaurar els dipòsits. A més, en el cas que un usuari fos suplantat i es perdessin els fons, el fet d’estar registrat al Banc Central dels Països Baixos ofereix accés al Fons de Garantia de Dipòsits, de manera que es podrien recuperar fins a 100.000 €. És, per tant, una opció molt segura en un entorn que de vegades genera sensació de desprotecció als usuaris.

Acabaran les criptomonedes sent un substitut de les monedes actuals? Li ho preguntem a l’Oriol Blanch i ell ho té clar: “seran una alternativa molt important”. Ho seran si els usuaris ho volen. Una alternativa a les monedes digitals dels bancs centrals (CBDC per les seves sigles en anglès), que permetran monitorar i manipular l’economia segons els interessos dels reguladors. “Les criptomonedes i les CBDC conviuran”, apunta Blanch, “perquè no hi ha cap dubte que els estats ens obligaran a fer servir les CBDC i tenen força per fer-ho. Però també hi haurà les criptomonedes. Haurem de veure com avança la regulació”.

Mentrestant, podeu descobrir més sobre les criptomonedes i Bitvavo a 11Onze Recomana i escoltant aquesta conversa amb el representant de Bitvavo al nostre país.

11Onze Recomana Bitvavo, les criptomonedes de manera fàcil, segura i a baix preu.

Tecnologia

Què es pot fer amb les criptomonedes?

3min lectura

Les criptomonedes, també conegudes com a criptodivises...

Tecnologia

L’evolució del mercat de les criptomonedes

3min lectura

En aquest episodi de La Plaça, Oriol Blanch, Affiliate Country...

11Onze

“Amb les criptomonedes els diners són teus”

3min lectura

Si has sentit a parlar del ‘blockchain’, segur que saps alguna...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Daniela SimónDaniela Simón says:
  2. James SeneJames Sene says:
    James

    Felicitats a tots. Aquesta es una aproximació òptima per principiants i experts a més a més amb garanties.👌🏿

  3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  4. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play