Anàlisi: quin és el millor compte d’empresa?

Hem intentat que 11Onze Business sigui la proposta més atractiva per a les empreses dels Països Catalans. Ho hem aconseguit? Comparem comptes d’empresa de diverses entitats perquè escullis el que s’adapta millor a la situació de la teva empresa.

 

Que el temps són diners ho sap tothom, però sobretot les persones que tenen empreses. Per això és important disposar d’un compte empresa que permeti gestionar la tresoreria de la companyia de manera ràpida, senzilla, evitant errors i limitant els costos. És una eina essencial per a la bona salut financera de qualsevol empresa. I, avui, encara ho és més per aquelles empreses que operen a l’estranger, amb una situació econòmica complexa.

Per tant, el primer que cal demanar a un compte empresa és que sigui àgil. Per això, molts comptes d’empresa s’han digitalitzat.  Tot i això, hi ha significants diferències entres les diferents ofertes del mercat. Analitzem algunes de les propostes més destacades en el següent quadre.

Quotes mensuals i mínimes condicions

El nombre d’entitats financeres que ofereixen aquest servei és extens i variat, però els bancs comunitaris acostumen a tenir un servei més proper i personalitzat que la banca tradicional. És cabdal que ens concentrem en triar les prestacions que puguin ser més útils per a les nostres necessitats. Ara bé, en què ens hem de fixar?

Per exemple, si només ens fixem en l’opció de la quota mensual més barata, pot ser que ens demanin de mantenir un balanç mínim molt elevat si no volem incórrer en penalitzacions o que ens obliguin a contractar altres serveis i productes, com poden ser assegurances, domiciliacions de pagaments recurrents…

Un altre factor important a tenir present a l’hora de sospesar el preu de la quota mensual és a quines eines de gestió tenim accés sense haver de pagar un servei prèmium: control en temps real de les operacions executades en el compte, subcomptes o la possibilitat d’atorgar diversos nivells de permisos entre els usuaris d’un mateix compte no sempre estan disponibles en els comptes d’empresa més bàsics.

 

Transferències i comptes multidivisa

La flexibilitat en els pagaments i cobraments és fonamental en el funcionament del dia a dia d’un negoci. Una plataforma que ens permeti fer pagaments de nòmines i dividends recurrents de forma massiva és important, però no ens podem oblidar del cost de les transferències.

Encara que qualsevol compte d’empresa ens permetrà fer transferències SEPA i SWIFT, els costos i comissions poden variar significativament entre les diferents opcions. Tot i això, no totes les entitats financeres ens oferiran l’opció del servei SWIFT gpi, mitjançant el qual podem fer un seguiment en temps real de les transaccions.

Així mateix, no tots els comptes d’empresa permeten obrir comptes multidivisa o accés al mercat de Forex. Unes opcions que poden ser especialment interessants per empreses que tenen clients o proveïdors internacionals i que, per tant, tindrien la possibilitat de protegir el seu capital davant la depreciació de l’euro o altres divises.

 

Queda ben parat 11Onze Business?

Com podeu observar en la taula comparativa, 11Onze Business és un dels comptes d’empresa més barats del sector, tot i que ofereix funcionalitats prèmium que altres no ofereixen o cobren a banda. A més, ara mateix els dos primers mesos amb 11Onze Business són gratuïts perquè encara està en fase de desenvolupament. Això vol dir que encara anirà ampliant funcions. Què més oferirà? Ho explicava fa uns dies el cap de producte Isaac Sène en aquesta conversa.

Si vols que el teu negoci faci un gran salt, utilitza 11Onze Business. El nostre compte d’empresa i autònoms ja està disponible. Informa-te’n!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Economia

11Onze Business i la depreciació de l’euro

4min lectura

L’euro s’ha depreciat un 15% el darrer any, cotitzant a mínims

11Onze

La fase de proves d’11Onze Business

2min lectura

El primer IBAN disponible és del Regne Unit i, durant els primers

Finances

Què és el SWIFT gpi i per què és important?

3min lectura

La necessitat de rapidesa, traçabilitat i transparència enEquip Editorial Equip Editorial
 1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Es una eina fàcil I que recull moltes avantatges per al empresaris
  Enhorabona

 2. Pere SorianoPere Soriano says:
  Pere

  Endavant!! Bona feina.

 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. Cristian Palau BatistaCristian Palau Batista says:
  Cristian

  La veritat una proposta digital molt competitiva e interessant. Si Puc ho recomanaré ja que estic content del compte individual que tinc amb vosaltres.

  • Sandra MolasSandra Molas says:
   Sandra

   Ens alegra molt que ho vegis així, aquest era l’objectiu! Moltes gràcies Cristian!

   Fa 2 anys
 5. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Els números canten, però també i molt la qualitat del producte.
  Números + bon servei=👌🙌

 6. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  L’anàlisi es determinant en cada cas i el cop de mà que ens dona 11onze ens ajuda molt per no dir essencial i no sols per resoldre dubtes sinó per evolucionar i avançar-se front l’adversitat que pugui arribar.

 7. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  11Onze va creixent, poc a poc però amb pas ferm, fins asol.lir el 100% del seu potencial ✊✊

Deixa una resposta

App Store Google Play