11Onze Recomana: productes amb la qualitat 11Onze

Si no existeix, ho creem. Si existeix, 11Onze Recomana. Aquesta és la idea que impulsa 11Onze Recomana, servei que trobareu al nostre Marketplace i que ja ofereix diversos productes.

 

L’objectiu d’11Onze és oferir a la gent de La Plaça els productes que necessita, sempre enfocats a la protecció de l’estalvi o a cuidar el planeta. Del que es tracta és de constuir un entorn més saludable ecològicament i econòmica. Per a tots, no només per a uns quants. Si repasseu tots els productes que 11Onze ha llençat, al darrera sempre hi trobareu valors. 

 • Quan hem posat en marxa els comptes a El Canut, hem aconseguit que la nostra comunitat pugui conservar els estalvis d’una manera realment segura i pugui utilitzar-los. 
 • Quan hem creat Preciosos 11Onze ens hem anticipat a la necessitat de protegir els estalvis de la inflació i de la depreciació de les monedes fiduciàries. Ara pots comprar Or Patrimoni, Or Llavor o monedes.
 • Quan hem posat en marxa 11Onze Segurs ha estat per abaratir les assegurances de la llar i, a més, dedicar un 25% de la quota a finalitats socials. 

I què és, 11Onze Recomana?

A 11Onze Recomana hi trobareu productes que no han estat creats per 11Onze sinó per una altra empresa. Però es tracta sempre de productes alineats amb els valors de la nostra comunitat i 11Onze fa una feina de supervisió de tots els processos, per assegurar-se que es compleix amb el nivell de qualitat, servei i transparència que volem oferir sempre a la gent de La Plaça. Per tant, els productes d’11Onze Recomana no són d’11Onze, però ho sembla!

L’equip responsable d’11Onze Recomana s’encarrega de cercar al mercat productes existents que puguin ser d’interès per a la nostra gent i que, com que ja existeixen, són de ràpida implementació. A més, 11Onze s’encarrega d’aconseguir per a la seva comunitat millors condicions de les que es poden trobar individualment.

Actualment, a 11Onze Recomana hi trobareu:

 • Fons Garantits. Una manera de conservar de manera segura i rendible quantitats de diners altes (a partir de 125.000€). Els diners i els rendiments estan assegurats al 100%. Pots contractar el fons des d’1 a 30 anys, esquivant les fluctuacions del mercat.
 • Natulim. El detergent ecològic en tires, impulsat per uns joves d’Arenys de Munt i amb un 15% de descompte per a la comunitat 11Onze. Deixa d’embrutar el planeta quan rentes la roba.
 • Finança Litigis. Aquest producte ofereix la possibilitat de guanyar diners fent justícia, guanyant a la banca. Gràcies al nostre proveïdor britànic podem participar dels litigis contra els abusos de la banca al Regne Unit i aconseguir guanys un 27% per damunt de la inflació. Per tant, és una molt bona eina per augmentar el poder adquisitiu, és més segur que un dipòsit bancari tradicional i genera els beneficis en un període de 12 mesos. Actualment està disponible per a capitals de 25.000 €, però des d’11Onze Recomana s’està treballant per rebaixar la quantitat mínima i així facilitar a més gent l’accés a aquest producte.

Així doncs, què és 11Onze Recomana? Doncs, senzillament, es tracta de productes de tercers amb la qualitat 11Onze. Descobreix-los!


Si vols aconseguir que els teus estalvis generin guanys per damunt de la inflació, 11Onze Recomana t’ofereix el
Finança Litigis.

Si t'ha agradat aquest article, et recomanem:

Economia

Com guanyar diners als bancs

3min lectura

El producte Finança Litigis, presentat per...

11Onze

Or Llavor: a 11Onze sembrem or

2min lectura

El darrer producte que 11Onze ha posat a disposició de...

11Onze

“L’or és una protecció”

4min lectura

En temps d’inflació rampant cal buscar maneres de protegir...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Bones iniciatives.

  • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
   Oriol

   Gràcies, Pere. Justament d’això es tracta, d’aportar modernitat. Ens veiem per La Plaça.

   Fa 7 mesos
 4. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Gràcies per pensar sempre en la comunitat i cercar productes tant aventajosos. 💛

  • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
   Oriol

   L’11Onze Recomana és clau per la comunitat! Seguim a La Plaça.

   Fa 7 mesos
 5. Joan SegarraJoan Segarra says:
  Joan

  Us felicito pel que esteu recomanant!

  • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
   Oriol

   Gràcies, Joan! Sempre és gratificant veure que aportem valor a la comunitat. Seguim a La Plaça!

   Fa 7 mesos
 6. Carles MarsalCarles Marsal says:
 7. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Moltes gràciessss

Deixa una resposta

App Store Google Play