Or Llavor: a 11Onze sembrem or

Toni Mata, director de continguts, Oriol Tafanell, director financer, i Càrol Rafales, de l’equip de producte d’11Onze, et presenten l’Or Llavor. El darrer producte que 11Onze ha posat a disposició de la seva comunitat perquè generis guanys amb la compravenda del metall rei!

 

Com que per tenir collita, primer cal sembrar, des de Preciosos 11Onze t’oferim l’Or Llavor, un nou producte pensat per fer créixer els estalvis en moments d’incertesa. Com explica Oriol Tafanell, “davant les turbulències de la situació econòmica actual tothom s’ha espantat, les borses han baixat, però l’or segueix pujant de valor”.

Preciosos 11Onze fa més d’un any que col·labora amb un gestor especialitzat en la compravenda de metalls preciosos. La idea és ben senzilla, “consisteix a agrupar diverses persones interessades a participar en una compra col·lectiva d’or amb l’objectiu d’aconseguir una plusvàlua amb la compra i venda d’aquest or”, detalla Càrol Rafales. Durant 12 mesos el teu or s’anirà venent en els millors moments del mercat per aconseguir-ne guanys. I al final de l’any, veurem com ha anat la collita!

Consolidacions esglaonades

La inversió mínima és de 4.000 € i durant el període contractat hi haurà informes trimestrals per veure l’evolució de la inversió que has fet en aquest servei. L’objectiu de les compravendes és aconseguir consolidacions esglaonades del 2%. És a dir, “des que s’inicia el contracte, si el gestor aconsegueix una plusvàlua amb el metall adquirit, igual o superior al 2%, aquesta plusvàlua queda consolidada”, apunta Rafales.

Deixant clar que guanys passats no en garanteixen de futurs, durant els darrers anys s’ha confirmat el bon comportament de l’or en períodes d’inestabilitat. El producte en què es basa l’Or Llavor ha generat guanys molt per sobre dels que s’aconsegueixen amb fons d’inversió espanyols i ha contrarestat la inflació, solidificant a l’or, com el valor refugi per excel·lència.

Tota la informació sobre l’Or Llavor la trobaràs a Preciosos 11Onze.

11Onze

Preciosos 11Onze presenta l’Or Llavor!

2min lectura

Aconsegueix guanys amb la compravenda del metall rei.

Descobreix l’Or Llavor

1min lectura

Preciosos 11Onze presenta l’Or Llavor! Un producte pensat...

Preciosos 11Onze

1min lectura

11Onze ofereix a la seva comunitat una eina per combatre la inflació...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
 2. Laura León AmatLaura León Amat says:
  Laura

  Or i més or💰

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Una bona manera de no perdre poder adquisitiu i de contrarestar la inflació. Moltes gràcies pel teu comentari, Laura!!!

   Fa 1 any
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Crec q aquest producte q oferiu, tb en tindrà molt èxit. Si més no jo hi aposto per ell, e invertiré. Gràcies💛

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Moltes gràcies per la confiança, Manel! Ben segur que no et decebrà, perquè el gestor d’aquesta inversió té una amplíssima trajectòria d’experiència en el mercat de l’or.

   Fa 1 any
 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 5. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Bona inversió!

Deixa una resposta

App Store Google Play