11Onze arriba a Palo Market Fest

11Onze esdevé pionera en ser la primera empresa financera que desembarca al recinte de Palo Alto, aquest 4 i 5 de setembre.

 

El festival d’artesania i disseny de Barcelona celebra aquest cap de setmana la seva edició mensual, en la qual 11Onze tindrà presència. El festival, focalitzat en emprenedoria, innovació, oci i cultura, obre les portes a la primera comunitat fintech de Catalunya, en la recta final del seu llançament.

Per l’empresa, que actualment es troba en fase de test de l’aplicació financera, aquest serà el primer contacte i punt de trobada amb els membres de la comunitat, creada des de La Plaça. Alhora, es donarà visibilitat per a tots aquells que encara no coneixen el projecte i en vulguin formar part. 

Durant el Palo Alto Market Fest, 11Onze convida a creadors, emprenedors i empresaris a relatar les seves  Stories d’amor. “Stories d’amor… senzilles i curtes” són micro entrevistes en vídeo que es realitzaran en l’estand d’11Onze a les persones que desitgin explicar el seu projecte. El vídeo es publicarà a La Plaça, i en altres mitjans per ajudar a tenir més visibilitat. Si ets creatiu, emprenedor, empresari sabràs que muntar una empresa o un projecte és com una gran història d’amor, d’aquests amors que mai s’obliden. 11Onze et convida a fer-los més memorables si cap.

En aquesta edició, Palo Market Fest comptarà amb més de quaranta marques de diferents sectors, especialment disseny i artesania, i també oferirà una àmplia oferta gastronòmica i música en directe per amenitzar el cap de setmana. 

Compra la teva entrada

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Cultura

L'altaveu dels emprenedors

4min lectura

El festival es consolida com a punt de referència del talent

Cultura

Exemple de turisme responsable i segur

3min lectura

La crisi sanitària de la Covid-19 ha afectat, sobretot, el sector

Comunitat

Disseny i artesania a Palo Alto Market

3min lectura

Després d’un any de pandèmia, el festival torna a BarcelonaEquip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Rosa Maria SoléRosa Maria Solé says:
    Rosa Maria

    Bon lloc per donar-se a conéixe i fe publicitat

  3. Josep RuaixJosep Ruaix says:
  4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:

Deixa una resposta

App Store Google Play