11 consells per començar l’any estalviant

Començar un any nou és com encetar una llibreta. Aquest 2022 ha de ser, per força, un any pletòric, perquè els dos anteriors els hem viscut en pandèmia i han estat tota una lliçó. A banda d’ajudar-nos a posar prioritats a la vida, segur que ens han servit per aprendre a estalviar. Ara és l’hora de posar en pràctica tots aquests aprenentatges!

 

Perquè començar amb bon peu l’any, l’agent Silvia Granado ens dona 11 consells per estalviar durant els 365 dies. Per tal que et quedin prou calés per fer l’escapada de cap de setmana que fa temps que tens al cap o per comprar durant les rebaixes o per pagar-te aquell curs d’idiomes que saps que et cal. 

Comencem pels més bàsics: compra el que realment necessites, organitza una caixa amb 12 sobres per als 12 mesos de l’any on anar amagant alguns bitllets que sumaran una bona quantitat al final de l’any, guarda les pagues extres de seguida al compte d’estalvi, fes un pressupost per a les vacances i divideix la quantitat per 12 mesos per saber quant has d’estalviar cada mes, redueix els dinars i sopars fora de casa i revisa les subscripcions a plataformes de continguts. En vols saber més? Consulta l’altra meitat de consells al vídeo de sota!

11Onze s’està convertint en un fenomen com a primera comunitat fintech de Catalunya. Ara, llança la primera versió d’El Canut, la super app d’11Onze, per a Android i Apple. Des d’El Canut es pot obrir el primer compte universal al territori català.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Economia

Estalviar per festes?

4min lectura

Nadal, rebaixes, l’inici de gener… estalviar durant aquestes festes marcades pel consumisme

Comunitat

Quan comencen les rebaixes d’hivern?

2min lectura

Un any més acomiadem unes festes de Nadal atípiques

Sostenibilitat

Els consumidors capgiren el mercat

2min lectura

No som prou conscients del poder que tenim com aEquip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  El meu mètode d’estalvi es per cada compra realitzada estalviar la meitat del import gastat, i posar-los en un compte a part sense targetes ni res. Els 3 primers mesos són dificils, però a partir del 4rt s’agraeix molt. Merci pels consells👌

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Molt bona pensada, aquesta, ara bé, has de tenir prou ingressos per a poder-ho aplicar… Moltes gràcies pel teu comentari, Jordi!!!

   Fa 1 any
 2. Daniela SimónDaniela Simón says:
 3. Ricard Calvo VilanovaRicard Calvo Vilanova says:
 4. Joaquin Lopez ArandaJoaquin Lopez Aranda says:
  Joaquin

  interessants consells.

 5. Pere SorianoPere Soriano says:
  Pere

  Molt interessant. Viure bé i tranquil costa poc i és senzill, aconseguir-ho és el difícil si estem sempre comparant-nos amb els altres i volent superar-los. Cuidem el consum, transferim a principi de mes sempre que puguem el que destinem a estalvi.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Molta raó amb les teves paraules, Pere…, i no tanta comparació i competència i que cadascú faci el seu camí i sigui feliç amb la seva vida. Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 2 anys
 6. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Els haurem de posar en pràctica

 7. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 8. Josep RuaixJosep Ruaix says:
  Josep

  Molt be 👍

Deixa una resposta

App Store Google Play