“La web d’11Onze es dispararà ben aviat”

11Onze no para de rebre reconeixements internacionals. Si fa tan sols un mes la nostra web va ser guardonada amb el Premi Vega Digital 2021, ara està nominada als UX Design Awards. Els dissenyadors de Wondr, l’estudi dublinès que ha liderat el projecte, estan convençuts que això és només l’inici de moltes altres distincions per a un projecte que esdevindrà un model per a altres entitats financeres.

 

Amb La Plaça hem creat una fintech comunitària, una fincom, on les persones estan al centre. Volíem crear una plataforma on tothom pogués aprendre finances”, assevera la directora d’art d’11Onze, Laia Gubern. Aquest va ser l’objectiu principal d’11Onze. I aquest va ser també el punt de partida per a Wondr. Així ho recorden Dermot O’Shea, fundador de l’estudi, i Sean Taylor, director de disseny i innovació.

Ambdós admeten que, com ha passat amb el jurat internacional que va guardonar la web d’11Onze als Premis Vega Digital 2021, “està calant l’ambició de crear una comunitat al voltant d’una marca”. El disseny és sincer i genera confiança, asseguren, i això agrada.  “Sovint les institucions financeres no tracten amb prou respecte els seus agents i és fabulós que 11Onze els hagi volgut fer tan propers des del principi”, assenyala O’Shea.

 

La participació en el disseny

A més de donar visibilitat a l’equip, 11Onze també volia que la comunitat s’impliqués en el procés de disseny. Per això es va engegar un testatge on van participar prop d’un miler de persones. “Aquestes interaccions humanes reals han validat l’experiència de l’usuari. Per això és tan senzill navegar-hi, és intuïtiu… Volíem simplificar l’experiència”, recorda Taylor.

El director de disseny també explica que el procés de treball fa servir un “sistema de disseny atòmic”, que es va organitzant en diferents molècules i a diferents velocitats. “En tot el procés cal combinar la visió, el contingut, la direcció i el coneixement digital”, resumeix Laia Gubern, que reconeix que la prova que el disseny funciona és aquesta nova nominació als UX Design Awards.

Un Netflix de les finances

L’altra cosa que sorprèn positivament als experts és la voluntat de promoure l’educació financera entre la ciutadania. “No veureu cap entitat financera produir la quantitat de contingut que ha publicat 11Onze en tan poc temps. El ritme és increïble”, assegura O’Shea. “Penso que la visió clau va ser la de crear un Netflix de les finances”, rebla.

Els continguts d’11Onze, assegura el fundador de Wondr, empoderen la comunitat perquè aquesta construeixi la seva sobirania financera. “Això demostra l’ambició de la fincom, que està disposada a documentar i ensenyar com funciona per dins”, afegeix. En aquest sentit, Gubern explica que La Plaça encara ha d’evolucionar molt durant aquest 2022, perquè el nombre de productes augmentarà i les seccions de Magazine, 11Onze TV i Aprendre continuaran sumant més i més continguts. 

Estem a l’inici de com serà la web d’11Onze, un veritable ‘hub’ financer, amb una comunitat ‘token’, el principi de la descentralització de les finances”, conclou Taylor. De la web d’11Onze només hem vist la punta de l’iceberg.

 

11Onze és la comunitat fintech de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android i Apple. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

UX Design Awards

2min lectura

11Onze s’enorgulleix de compartir que la nostra web, La Plaça, ha estat preseleccionada

11Onze

La web d’11Onze guanya un premi de prestigi

3min lectura

11Onze s’ha endut el reconegut Premi Vega Digital 2021 al millor

11Onze

Som una fincom

3min lectura

Fa mesos que expliquem què som i per què som així.Equip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  La web d’11 és ùnica👏👏👏👌

 2. Daniela SimónDaniela Simón says:
 3. J.Carles PlanasJ.Carles Planas says:
  Josep Carles

  Tenim molta informacio economica i aixo es molt interessant.

 4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Una feina intensa ,extensa amb uns continguts de qualitat i un objectiu tan lloable com el premi que ja té i al gual han proposat
  Gràcies 11Onze

  • Càrol RafalesCàrol Rafales says:
   Càrol

   Gràcies, Alícia, pel teu comentari. Aquests reconeixements sempre són benvinguts.

   Fa 2 anys
 5. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 6. Pere SorianoPere Soriano says:
  Pere

  Gran esforç innovador, bon reconeixement professional. Felicitats!. Construïm i millorem. Endavant.

 7. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 8. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  La meva visió de La Plaça es correspon amb la de l’article. M’agrada aprendre per comprendre i poder actuar amb les meves finances més conscientment

 9. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Celebro q darrera tanta bona feina, esforç i sacrifici, ara obtingueu la recompensa en forma de reconeixements. Gràcies per serhi

Deixa una resposta

App Store Google Play