UK News Group es fa ressò de Preciosos 11Onze

La publicació de referència de notícies empresarials del Regne Unit explica com Preciosos 11Onze pot ajudar-nos a combatre la inflació i a protegir els nostres estalvis. Pots llegir la notícia a continuació.

 

Fintech 11Onze ofereix a la seva comunitat l’oportunitat d’invertir en or físic

 

11Onze s’ha convertit en la primera comunitat fintech d’Europa a introduir una nova eina per a combatre la inflació i la consegüent pèrdua de poder adquisitiu: la inversió en lingots d’or.

Utilitzant el seu poder de compra en grup, 11Onze pretén ajudar la seva fidel clientela a comprar or de qualitat als millors preus. Amb una puresa mínima de 999,99 i una compra mínima de 3.000 euros, els clients poden comprar lingots d’or i rebre’ls a casa seva o mantenir-los en un dipòsit segur a 11Onze fins que vulguin vendre’ls.

En parlar de la seva nova eina “Marketplace” “Preciosos Onze”, James Séne, President d’11Onze, va dir: “Actualment, ens enfrontem a una increïble incertesa econòmica, amb una inflació galopant i un nivell de deute públic sense precedents. La pandèmia i els reptes actuals del sistema monetari i financer internacional fan molt difícil capitalitzar els nostres estalvis. A 11Onze, vam haver de pensar en maneres d’abordar això.”

“Els metalls preciosos ofereixen una protecció inflacionista única, ja que no comporten risc de crèdit i no poden inflar-se. També ofereixen protecció contra els trastorns financers o polític-militars. Per això, aquest Dia de Sant Valentí, hem decidit oferir a la nostra comunitat l’oportunitat d’invertir en or físic. El nostre or procedeix de les refineries més prestigioses del món i de les refineries més prestigioses del sector. Decidim apostar pels lingots en lloc dels ETF perquè en oferir or físic real proporcionem el dipòsit de valor més segur que es pot aconseguir avui dia.”

“Davant la depreciació dels estalvis, l’or és un refugi segur”, afegeix Jordi Sánchez, ‘product manager’ d’11Onze.

“Davant aquest escenari inflacionista i unes previsions econòmiques de futur que generen desconfiança, molts inversors estan pensant a protegir el seu capital adquirint actius refugi com els metalls preciosos, especialment l’or, que continua sent l’actiu refugi per excel·lència i un dipòsit de valor sense parangó que sol pujar de preu quan hi ha incertesa en els mercats. Si algú hagués comprat or fa tres anys, hauria obtingut una rendibilitat del 40%”, explica.

Des del punt de vista de la teoria de la inversió, els metalls preciosos també ofereixen una correlació baixa o negativa amb altres classes d’actius com les accions i els bons. Això significa que fins i tot un petit percentatge de metalls preciosos en una cartera reduirà tant la volatilitat com el risc.

UK News Group

Pots llegir la notícia original aquí

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

La guia per comprar or amb Preciosos 11Onze

1min lectura

A 11Onze volem ajudar a protegir els teus estalvis d’una

Estalvis

Invertir en metalls preciosos

4min lectura

Les inversions financeres sempre comporten riscos, però

11Onze

Ja pots comprar or amb Preciosos 11Onze

2min lectura

11Onze acompleix un altre dels seus objectius fundacionals11Onze 11Onze
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Gràcies equip 11Onze 💪

 4. Carles MarsalCarles Marsal says:
 5. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  11Onze no és per incrèduls. No és fe. Es confiança. Són fets. Gràcies.!

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Ben cert, Mercè. Sense confiança, no és possible cap transacció entre les persones. Gràcies per la teva reflexió!

   Fa 2 anys
 6. Josep RuaixJosep Ruaix says:
  Josep

  Molt be 👍

 7. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Com sempre 11Onze al capdavant treballant i fent pinya amb la comunitat
  Gràcies

 8. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Si la publicació de referència en parla és bona senyal.

Deixa una resposta

App Store Google Play