Tutorial: Com seguir el canal d’11Onze a Telegram

Telegram és molt més que una aplicació de missatgeria instantània, i té eines que permeten obrir grups i canals de comunicació públics que tothom qui vulgui pot seguir. Us expliquem el seu funcionament i us fem un breu tutorial de com utilitzar l’aplicació.

 

Què és Telegram?

És una aplicació de missatgeria instantània, gratuïta i de codi obert, que pot ser utilitzada a múltiples plataformes sincronitzades mitjançant el núvol de Telegram, i que permet fer trucades de veu, videotrucades, enviar i rebre missatges a través d’internet, així com crear grups de fins a 200.000 membres i canals per fer difusions a audiències il·limitades.

 

Focalitzada en la seguretat

A diferència d’altres aplicacions de missatgeria, Telegram, des del seu naixement, ha estat enfocada en la seguretat i privadesa dels seus usuaris. Ens ofereix la possibilitat d’iniciar “xats secrets” xifrats d’extrem a extrem, esborrar missatges sense límit de temps, protecció biomètrica i per PIN dels nostres xats, teclat en mode incògnit, i l’alternativa d’entrar a un xat sense l’obligació de tenir un compte enllaçat a un número de telèfon.

Canals de Telegram

Una de les funcionalitats més potents que ens ofereix Telegram és la possibilitat de crear canals Telegram públics o privats. Mentre que els grups de missatgeria tenen un nombre limitat de membres, i tothom pot participar en la conversa, els canals són principalment unidireccionals i sense límit de membres. En trobem de dos tipus:

 • Canals privats: Són comunitats tancades a les quals només podem accedir per invitació del propietari i administrador del canal, a través d’un enllaç.
 • Canals públics: Tots tenen un nom d’usuari i qualsevol els pot trobar fent una cerca a Telegram i unir-s’hi.

Aquests canals públics faciliten la creació de comunitats d’usuaris basades en la comunicació i el contingut d’interès comú. Un complement fet a mida per a la comunitat 11Onze establerta des de La Plaça.

 

Com trobar i unir-te a un canal de Telegram?

 • Un cop baixada l’aplicació, i per trobar o comprovar si existeix un canal amb el contingut que t’interessa, simplement has d’introduir allò que busques al cercador integrat de Telegram, la icona amb la lupa, i et sortirà un llistat amb tots els resultats perquè puguis triar el més adient. Sabràs que és un canal perquè davall apareixerà el nombre de subscriptors.
 • Clica a qualsevol dels resultats de la cerca i entraràs al canal. A la part inferior hi ha un botó on diu: “Afegeix-m’hi”. Si hi cliques, ja formaràs part del canal.
 • Per rebre notificacions cada cop que es publica al canal, has d’anar a Configuració, la rodeta de la part dreta inferior de la pantalla. A “sons i notificacions”, assegura’t que tens activada l’opció “Notificacions de canals”.

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

La viqui banc d’11Onze

4min lectura

Quan pensem en bancs ens ve al cap immediatament la imatge de grans empreses i institucions

Premsa

“La Plaça atreu a més de 10.000 membres”

4min lectura

Fintech & Finance News explica com La Plaça, la plataforma de

11Onze

Coneix els pilars d’11Onze

3min lectura

Tens ganes de saber com funcionarà 11Onze?



11Onze 11Onze
 1. Miquel Obradó DalmauMiquel Obradó Dalmau says:
  Miquel

  Ja som un més. Enhorabona per la iniciativa. Encerts i exits.

 2. Vicenç ClascàVicenç Clascà says:
  Vicenç

  Ara mateix a seguir el compte de Telegram.

 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
 4. Carles MarsalCarles Marsal says:
 5. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Explicació molt senzilla, complerts i entenedora

 6. Jordi Grabolosa VilaJordi Grabolosa Vila says:
 7. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play