“Tothom ha agraït la transparència en el procés”

Les primeres compres col·lectives d’or gràcies a Preciosos 11Onze i a la nostra comunitat ja són una realitat. Però com funciona el procés de compra? Segueix sent un bon moment per a comprar or? Parlem de tot això i més amb Isaac Sène, cap de producte d’11Onze.

 

Els clients que formen part de la comunitat 11Onze ja estan rebent les remeses d’or de la primera compra col·lectiva feta a través de Preciosos 11Onze. La delicada situació econòmica internacional ha esperonat l’interès per aquest metall preciós. Això s’ha traduït en una resposta de la comunitat que ha superat les expectatives d’11Onze.

En aquest sentit, la compra comunitària ha estat la clau de l’èxit, com explica Sène: “Amb la força conjunta del capital de totes aquestes persones, nosaltres anem al mercat i aconseguim el millor preu possible”. D’altra banda, la compra d’or a través d’11Onze no només facilita la compra, sinó també la venda, evitant les sorpreses inesperades. “Aquest és un mercat complex on costa trobar actors de confiança, i moltes vegades no és or tot el que brilla. Tothom ha agraït la transparència en el procés”, apunta Sène.

La importància de la velocitat

De la mateixa manera que és fonamental tenir en compte les fluctuacions del valor de l’or a l’hora de fer efectiva la compra en grup, també és clau poder fer aquesta compra amb velocitat. El tsunami d’inversors i persones que volen protegir els seus estalvis amb l’adquisició del valor refugi per excel·lència ha provocat un embut de compradors que sovint han de fer cua per poder tancar la compra d’or

És en aquest context on la capacitat de negociació atorgada per les compres col·lectives de grans quantitats d’or suposen un avantatge molt significatiu respecte a les compres de particulars. “En la situació que estem vivint ara, la compra d’or físic està saturada. Les refineries no donen l’abast i a alguns actors no els hi agafen les seves ordres ni els hi prometen preus de compra. Per tant, quan també et cal velocitat, per la situació en la qual estem, també li pots treure avantatge a aquesta compra col·lectiva”, aclareix el cap de producte d’11Onze.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Estalvis

L’or, el refugi davant les crisis

5min lectura

Davant d’una inflació que continua augmentant, la

11Onze

11Onze t’ajuda a comprar or

3min lectura

La inflació està fent miques el nostre poder adquisitiu.

Premsa

Preciosos 11Onze a la premsa internacional

3min lectura

Finextra, publicació de referència de la comunitatEquip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Sí, la transparència del procés ha sigut clau per a mí. Moltes gràcies a tot l’equip d’11! 👌

 3. Quico BeltràQuico Beltrà says:
  Quico

  Sóc client d’aquesta promoció i la percepció que en tinc no és pas de transparència. Ara, escoltant en Sr. Sène he sabut que el mercat està molt saturat, que el preu és molt fluctuant i quasi impossible de garantir en el moment de la comanda, etc.

  Però des del moment de fer la comanda, a mitjans de febrer, fins la notícia del dia en què es fa efectiva la compra i se’ns comunica, 19 d’abril, passen unes quantes setmanes en què no sabem com està el procés, on són els diners que s’han “pagat” des del primer dia i quines són les causes per les quals el procés s’està allargant, tret d’alguns correus mot generals i sense cap concreció.

  Un altre aspecte que he patit com a inversor novell en or, és conèixer els costos de producció que tenen els lingots, per molt que es puguin imaginar, i els preus diversos que tenen les diferents mides i pesos de les peces, que també tindran repercussió en el moment de la venda. Tota aquesta informació, obtinguda amb peticions periòdiques i al final del procés, s’hauria d’haver siposar des de l’inici en el moment de decisió de la inversió.

  • Amadeu Vilaginés says:

   Bona tarda Quico, ens sap molt de greu que la teva experiència en aquesta primera comanda no t’hagi resultat del tot satisfactòria.

   Uns dels valors fonamentals d’11Onze són la claredat i la transparència, que sempre volem incorporar en els nostres serveis, ja que pensem que són claus per a l’empoderament de la comunitat.

   Després de l’experiència que hem agafat amb aquesta primera compra de Preciosos 11Onze, intentarem millorar els nostres processos interns i externs per a poder oferir encara més transparència envers el client.

   Creiem que l’oportunitat de comprar or en aquests moments d’alta inestabilitat és clau, i estem molt contents de poder-la apropar al màxim als nostres clients.

   Moltes gràcies!

   Fa 2 anys
 4. Guillem Maura RayoGuillem Maura Rayo says:
  Guillem

  Està ben assessorat en aquests temas puntuals sempre es d’agrair, gràcies

 5. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  He de dir que mai hagués pensat en comprar or ,però amb el vostre ajut,ho heu posat molt fàcil i en tot moment et sents acompanyat
  Invertir sabent perquè ho fas,aquesta és la grandesa d’11Onze el think tank de l’educació financera 👍

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Molt cert, Alícia, d’aquesta forma sí que ens podem veure en cor d’invertir, ja que ens sentim molt més acompanyats… Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 2 anys
 6. Pere SorianoPere Soriano says:
  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Moltes gràcies també a tu, Pere, per ser-hi i per seguir-nos… Agrair-te, també, el teu comentari!!!

   Fa 2 anys
 7. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Quan s’expliquen les coses bé, tens molt de guanyat. Gràcies i també perquè hem après que fent comunitat es pot tractar de tu a tu amb els grans financers.
  Aplicable a qualsevol àmbit de la vida .

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Sòl ser així, Mercè, tal com tu mateixa ho dius. Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 2 anys
 8. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Sembla un sector complex.

  • Silvia Granado says:

   Ho és, però tenim la sort d’estar treballant amb els millors partners, i amb els nostres coneixements, fa que el procés sigui més senzill!

   Fa 2 anys
 9. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Així és, agraït de la transparència de tot el procés i de la oportunitat q ens heu brindat de poder invertir-hi en aquest metall preciós.

  • Silvia Granado says:

   La transparència és un dels nostres principals valors. Gràcies, Manuel per confiar en nosaltres!

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play