“Todo el mundo ha agradecido la transparencia en el proceso”

Las primeras compras colectivas de oro gracias a Preciosos 11Onze y a nuestra comunidad ya son una realidad. Pero, ¿cómo funciona el proceso de compra? ¿Sigue siendo un buen momento para comprar oro? Hablamos de todo esto y más con Isaac Sène, jefe de producto de 11Onze.

 

Los clientes que forman parte de la comunidad 11Onze ya están recibiendo las remesas de oro de la primera compra colectiva hecha a través de Preciosos 11Onze. La delicada situación económica internacional ha espoleado el interés por este metal precioso. Esto se ha traducido en una respuesta de la comunidad que ha superado las expectativas de 11Onze.

En este sentido, la compra comunitaria ha sido la clave del éxito, como explica Sène: “Con la fuerza conjunta del capital de todas estas personas, nosotros vamos al mercado y conseguimos el mejor precio posible”. Por otro lado, la compra de oro a través de 11Onze no solo facilita la compra, sino también la venta, evitando las sorpresas inesperadas. “Este es un mercado complejo donde cuesta encontrar actores de confianza, y muchas veces no es oro todo el que brilla. Todo el mundo ha agradecido la transparencia en el proceso”, apunta Sène.

La importancia de la velocidad

Del mismo modo que es fundamental tener en cuenta las fluctuaciones del valor del oro a la hora de hacer efectiva la compra en grupo, también es clave poder hacer esta compra con velocidad. El tsunami de inversores y personas que quieren proteger sus ahorros con la adquisición del valor refugio por excelencia ha provocado un embudo de compradores que a menudo tienen que hacer cola para poder cerrar la compra de oro.

Es en este contexto donde la capacidad de negociación otorgada por las compras colectivas de grandes cantidades de oro suponen una ventaja muy significativa respecto a las compras de particulares. “En la situación que estamos viviendo ahora, la compra de oro físico está saturada. Las refinerías no dan para más y a algunos actores no se los cogen sus órdenes ni se les prometen precios de compra. Por lo tanto, cuando también necesitas velocidad, por la situación en la cual estamos, también le puedes sacar ventaja a esta compra colectiva”, aclara el jefe de producto de 11Onze.

 

Si quieres descubrir la mejor opción para proteger tus ahorros, entra en Preciosos 11Onze. Te ayudaremos a comprar al mejor precio el valor refugio por excelencia: el oro físico.

Si te ha gustado este artículo, te recomendamos:

Ahorros

El oro, el refugio ante las crisis

5min lectura

Ante una inflación que continúa aumentando, la resistencia del

11Onze

11Onze te ayuda a comprar oro

3min lectura

La inflación está haciendo añicos nuestro poder

Prensa

Preciosos 11Onze a la prensa internacional

3min lectura

Finextra, publicación de referencia de la comunidadEquip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Sí, la transparència del procés ha sigut clau per a mí. Moltes gràcies a tot l’equip d’11! 👌

 3. Quico BeltràQuico Beltrà says:
  Quico

  Sóc client d’aquesta promoció i la percepció que en tinc no és pas de transparència. Ara, escoltant en Sr. Sène he sabut que el mercat està molt saturat, que el preu és molt fluctuant i quasi impossible de garantir en el moment de la comanda, etc.

  Però des del moment de fer la comanda, a mitjans de febrer, fins la notícia del dia en què es fa efectiva la compra i se’ns comunica, 19 d’abril, passen unes quantes setmanes en què no sabem com està el procés, on són els diners que s’han “pagat” des del primer dia i quines són les causes per les quals el procés s’està allargant, tret d’alguns correus mot generals i sense cap concreció.

  Un altre aspecte que he patit com a inversor novell en or, és conèixer els costos de producció que tenen els lingots, per molt que es puguin imaginar, i els preus diversos que tenen les diferents mides i pesos de les peces, que també tindran repercussió en el moment de la venda. Tota aquesta informació, obtinguda amb peticions periòdiques i al final del procés, s’hauria d’haver siposar des de l’inici en el moment de decisió de la inversió.

  • Amadeu Vilaginés says:

   Bona tarda Quico, ens sap molt de greu que la teva experiència en aquesta primera comanda no t’hagi resultat del tot satisfactòria.

   Uns dels valors fonamentals d’11Onze són la claredat i la transparència, que sempre volem incorporar en els nostres serveis, ja que pensem que són claus per a l’empoderament de la comunitat.

   Després de l’experiència que hem agafat amb aquesta primera compra de Preciosos 11Onze, intentarem millorar els nostres processos interns i externs per a poder oferir encara més transparència envers el client.

   Creiem que l’oportunitat de comprar or en aquests moments d’alta inestabilitat és clau, i estem molt contents de poder-la apropar al màxim als nostres clients.

   Moltes gràcies!

   Hace 2 años
 4. Guillem Maura RayoGuillem Maura Rayo says:
  Guillem

  Està ben assessorat en aquests temas puntuals sempre es d’agrair, gràcies

 5. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  He de dir que mai hagués pensat en comprar or ,però amb el vostre ajut,ho heu posat molt fàcil i en tot moment et sents acompanyat
  Invertir sabent perquè ho fas,aquesta és la grandesa d’11Onze el think tank de l’educació financera 👍

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Molt cert, Alícia, d’aquesta forma sí que ens podem veure en cor d’invertir, ja que ens sentim molt més acompanyats… Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Hace 2 años
 6. Pere SorianoPere Soriano says:
  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Moltes gràcies també a tu, Pere, per ser-hi i per seguir-nos… Agrair-te, també, el teu comentari!!!

   Hace 2 años
 7. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Quan s’expliquen les coses bé, tens molt de guanyat. Gràcies i també perquè hem après que fent comunitat es pot tractar de tu a tu amb els grans financers.
  Aplicable a qualsevol àmbit de la vida .

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Sòl ser així, Mercè, tal com tu mateixa ho dius. Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Hace 2 años
 8. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Sembla un sector complex.

  • Silvia Granado says:

   Ho és, però tenim la sort d’estar treballant amb els millors partners, i amb els nostres coneixements, fa que el procés sigui més senzill!

   Hace 2 años
 9. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Així és, agraït de la transparència de tot el procés i de la oportunitat q ens heu brindat de poder invertir-hi en aquest metall preciós.

  • Silvia Granado says:

   La transparència és un dels nostres principals valors. Gràcies, Manuel per confiar en nosaltres!

   Hace 2 años

Deja una respuesta

App Store Google Play