Preciosos 11Onze a la premsa internacional

Finextra, publicació de referència de la comunitat fintech internacional, es fa ressò del llançament de Preciosos 11Onze com una eina per combatre la inflació i la pèrdua de poder adquisitiu. Pots llegir l’article sencer a continuació.

 

11Onze ofereix als seus clients la possibilitat d’invertir en or físic

 

Avui, 11Onze s’ha convertit en la primera comunitat fintech d’Europa a introduir una nova eina per a combatre la inflació i la consegüent pèrdua de poder adquisitiu: invertir en lingots d’or.

Utilitzant el seu poder de compra en grup, 11Onze vol ajudar la seva fidel clientela a comprar or de qualitat als millors preus. Amb una puresa mínima de 999,99 i una compra mínima de 3.000 euros, els clients poden comprar lingots d’or i rebre’ls a casa seva o mantenir-los en una cambra cuirassada amb 11Onze fins que el vulguin vendre.

Parlant de Preciosos 11Onze, aquesta nova eina del “Marketplace”, James Séne, president d’11Onze, ha dit: “Actualment, ens enfrontem a una increïble incertesa econòmica, amb una inflació galopant i un nivell de deute públic sense precedents. La pandèmia i els reptes actuals del sistema monetari i financer internacional fan molt difícil capitalitzar els nostres estalvis. A 11Onze, vam haver de pensar en maneres d’abordar això”.

“Els metalls preciosos ofereixen una protecció inflacionària única, ja que no comporten risc de crèdit i no poden inflar-se. També ofereixen protecció contra els daltabaixos financers o politicomilitars. Per això, aquest Dia de Sant Valentí, hem decidit oferir a la nostra comunitat l’oportunitat d’invertir or físic. El nostre or procedeix de les refineries més prestigioses del món i de les refineries més prestigioses del sector. Decidim apostar pels lingots en lloc dels ETF perquè en oferir or físic real proporcionem el dipòsit de valor més segur que es pot aconseguir avui dia.

“Davant la depreciació de l’estalvi, l’or és un valor refugi segur, afegeix Jordi Sánchez, ‘product manager’ d’11Onze.

“Enfront d’aquest escenari inflacionista i unes previsions econòmiques de futur que generen desconfiança, molts inversors estan pensant a protegir el seu capital adquirint valors refugi com els metalls preciosos, especialment l’or, que continua sent l’actiu refugi per excel·lència i un dipòsit de valor sense parangó que sol pujar de preu quan hi ha incertesa en els mercats. Si algú hagués comprat or fa tres anys, hauria obtingut una rendibilitat del 40%”, explica.

Des del punt de vista de la teoria de la inversió, els metalls preciosos també ofereixen una correlació baixa o negativa amb altres classes d’actius com les accions i els bons. Això significa que fins i tot un petit percentatge de metalls preciosos en una cartera reduirà tant la volatilitat com el risc.

Finextra

Pots llegir la notícia original aquí.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Ja pots comprar or amb Preciosos 11Onze

2min lectura

11Onze acompleix un altre dels seus objectius fundacionals

Estalvis

Invertir en metalls preciosos

4min lectura

Les inversions financeres sempre comporten riscos, però

Invertir

Hauries d’invertir en or?

2min lectura

La incertesa econòmica persistent i una inflació que no afluixa han creat un escenari on11Onze 11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Enhorabona!!👏👏👏

 2. Daniela SimónDaniela Simón says:
 3. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Bona notícia.

 4. Pere SorianoPere Soriano says:
 5. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 6. Josep RouraJosep Roura says:
  Josep

  Bon servei, 11! Quin preu té la custòdia?

 7. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Cada nou article al voltant de l’or es un gram més de sapiencia,al respecte
  Gràcies per la tasca que esteu fent

 8. Jordi Oller says:

  Moltes gràcies, Laura. Ens veiem a La Plaça.

 9. Laura León AmatLaura León Amat says:
  Laura

  Bon article… Anem aprenent més amb les inversions i l’or

Deixa una resposta

App Store Google Play