Surt a compte invertir en Finança Litigis?

S’ha complert un any des del llançament de Finança Litigis, un dels productes estrella d’11Onze Recomana que ofereix rendiments d’entre un 9 i un 11% finançant demandes contra bancs i institucions que han utilitzat pràctiques il·legals contra els seus clients. Quin rendiment ha tingut? Estan satisfets els nostres clients? Ens ho explica Farhaan Mir, cap financer d’11Onze.

 

En l’entorn econòmic inflacionari que hem viscut en els darrers anys, la gent no només ha vist minvat el seu poder adquisitiu, sinó que ha experimentat una pèrdua de valor dels seus estalvis. És en aquest context quan va néixer Finança Litigis que 11Onze Recomana, amb l’objectiu de blindar els estalvis dels membres de la nostra comunitat contra una inflació desbocada.

Finança Litigis ofereix guanys que van del 9% a l’11%, en funció de la quantitat aportada, finançant les despeses judicials de bufets d’advocats que tiren endavant reclamacions contra bancs i institucions que han utilitzat pràctiques il·legals contra els seus clients. Es tracta d’un producte de justícia social que ofereix grans rendiments a molt baix risc. I tot això està molt bé, però s’han complert aquests objectius després d’un any del seu llançament?

Un producte únic en el mercat

Per norma general, les inversions que ofereixen grans rendiments venen acompanyades d’un alt risc, mentre que les inversions de baix risc ofereixen rendiments més estables, encara que potencialment més baixos. 

No és el cas de Finança Litigis, com explica Farhaan Mir, “En aquest cas, el risc és gestionat amb una assegurança que cobreix el capital dels clients”. Així i tot, en el primer any hi ha hagut un èxit del 100% en els judicis i no ha estat necessari fer servir l’assegurança.

Una inversió recurrent

Potser la mètrica que més exemplifica l’èxit i el bon funcionament de Finança Litigis, és que gairebé el 100% dels clients han reinvertit els seus diners en el mateix producte. “Els clients estan molt contents amb els beneficis i, a part d’una persona que necessitava els diners per temes personals, tothom ha reinvertit el seu capital”.

Finança Litigis ha estat estructurat exclusivament per als membres de la comunitat 11Onze, oferint dues maneres de participar-hi: un producte que et retorna el capital i possibles beneficis al cap d’un any, o una altra opció en què el teu capital treballa durant uns anys i que et proporciona un retorn mensual al cap de sis mesos. Com apunta Mir, “Com més s’allargui el període, més grans són els retorns per als inversors”.

Finança les demandes contra els bancs. Fes justícia i aconsegueix rendiments pels teus estalvis per damunt de la inflació gràcies a les indemnitzacions que hauran de pagar els bancs. Trobaràs tota la informació sobre Finança Litigis a 11Onze Recomana.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

L’experiència de la Carme

3min lectura

Finança Litigis, que 11Onze Recomana, et dona rendiments...

11Onze

Alts rendiments i justícia social

3min lectura

El Finança Litigis, que 11Onze Recomana, se simplifica...

11Onze

Guanyar diners col·lectivament

3min lectura

Un dels productes estrella d’11Onze Recomana genera...Equip Editorial Equip Editorial

    Deixa una resposta

    App Store Google Play