Finança Litigis: guanyar diners col·lectivament

Un dels productes estrella d’11Onze Recomana genera grans rendiments finançant les despeses judicials dels bufets d’advocats que tiren endavant reclamacions de ciutadans que han patit abusos per part de la banca. Ara pots accedir-hi en grup, reduint la quantitat de capital aportat individualment però mantenint el percentatge dels guanys. Ens ho explica Farhaan Mir, CFO d’11Onze.

 

L’èxit de Finança Litigis ve donat pel concepte de fer justícia social obtenint grans rendiments amb un producte de baix risc gràcies a l’assegurança que cobreix el capital aportat. Des del seu llançament hem anat ampliant el seu abast, al mateix temps que reduíem la quantitat mínima de capital per tenir-hi accés.

Dels 25.000 euros mínims de capital inicial vam aconseguir que el nostre proveïdor el reduís als 10.000, ergo, fent que aquest producte fos accessible a un major nombre de persones de la comunitat d’11Onze. 

Òbviament, com més elevat sigui el capital aportat, més grans són els guanys. És per això, que a petició de la nostra comunitat, ara també oferim la possibilitat d’una aportació en grup, sigui entre família o amics, de manera que es pugui repartir el finançament, però mantenint el percentatge dels guanys.

“Si tens dues persones que hi posen 25.000 euros cadascuna, això és considerat una aportació de 50.000. I les dues persones obtenen els beneficis dels 50.000.”

Aportacions de capital en grup

Finança Litigis genera uns guanys d’entre el 9% i l’11%, molt per sobre del que ofereix la banca tradicional pels nostres estalvis. Tanmateix, no tothom es pot permetre fer una aportació de capital de 25.000 o 50.000 euros per a obtenir els màxims rendiments. Oferint l’opció d’aportar-hi diners col·lectivament multipliquem beneficis.

Com explica Farhaan Mir, “Si tens dues persones que hi posen 25.000 euros cadascuna, això és considerat una aportació de 50.000. I les dues persones obtenen els beneficis dels 50.000”. Per tant, en comptes d’obtenir un rendiment del 9%, que correspondria als 25.000 euros, es generaran guanys d’un 10%, d’una aportació de 50.000 euros.

“Tota aportació contra els casos que estem finançant està garantida. Així que tenim total seguretat per als fons que estem proporcionant al bufet d’advocats”

Casos no favorables coberts per una assegurança

L’èxit dels casos als quals ha aportat fons Finança Litigis supera el 90%. Així i tot, si hi hagués un cas no favorable, els fons aportats pels nostres clients estan coberts per una assegurança, independentment de la quantitat aportada.

Per tant, es tracta d’un producte de baix risc. “Tota l’aportació està garantida contra els casos que estem finançant. Així que tenim total seguretat per als fons que estem proporcionant al bufet d’advocats”, apunta Mir.

 

Si vols descobrir com aconseguir guanys pels teus estalvis amb un producte de justícia social, 11Onze Recomana Finança Litigis.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finança Litigis

3min lectura

És possible ajudar a altres persones i tenir com a objectiu aconseguir rendiments...

Comunitat

Estalvia en comunitat i aconsegueix guanys

3min lectura

11Onze Recomana, a petició de la comunitat, ha...

Economia

Alts rendiments i justícia social

3min lectura

El Finança Litigis, que 11Onze Recomana, se simplifica...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Hi ha una errata en l’article, la inversió de 5ok no té un rendiment de l’11 sinó del 10% segons.es desprèn del quadre. Tot i això considero q es un bon producte i s’ha d’agrair q es pugui invertir en comunitat. Sou.collonuts💛

  • Xavier Vinolas EscodaXavier Vinolas Escoda says:
   Xavier

   Tens tota la raó, Manel. Gràcies per avisar i gràcies pel teu comentari. 11Onze no seria possible sense el vostre suport! 🙏

   Fa 2 setmanes

Deixa una resposta

App Store Google Play