El sorteig on tens més probabilitats de guanyar

11Onze sortejarà un lingot i una moneda d’or el proper 21 de desembre. Donades les dimensions de la comunitat, el Sorteig d’Or és el sorteig amb més probabilitats que et toqui d’aquestes festes.

 

Una setantena de persones ja participen en el Sorteig d’Or d’11Onze. Això fa que, actualment, les possibilitats de guanyar el sorteig siguin d’1 entre 70. D’aquesta manera, el Sorteig d’Or és el sorteig nadalenc on hi ha més opcions d’endur-se el premi. Per exemple, a La Grossa de Cap d’Any, les opcions són d’1 entre 100.000.

Els premis i els requisits

Al Sorteig d’Or hi ha dos premis: un lingot d’or valorat en uns 3.000 euros i una moneda d’or valorada en 500 euros. Però no hi pot participar tothom. Només hi poden participar membres de la comunitat que aportin nous usuaris a La Plaça. Registrar-se a 11Onze.cat és gratuït i dona accés als continguts i serveis d’11Onze.

Què cal fer?

És molt senzill, només són dos passos:

  • El nou usuari s’ha de donar d’alta a La Plaça.
  • Un cop fet això, el nou usuari ha d’omplir el formulari del Sorteig d’Or.

En aquest formulari és important que el nou usuari esmenti qui li ha recomanat 11Onze. Un cop fet això, aquesta persona rebrà un número per al Sorteig d’Or. I si el seu número és l’escollit, el nou usuari s’endurà la moneda d’or, mentre que qui li hagi recomanat 11Onze s’endurà un lingot d’or de 50 grams.

Exclusions

El Sorteig d’Or té l’objectiu d’obrir La Plaça i fer que els que ja formen part de la comunitat hi aportin nous usuaris a canvi de l’opció de guanyar un lingot d’or. Per aquest motiu, no hi poden participar usuaris ja registrats sense aportar noves altes, ni persones que es donin d’alta que no entrin recomanats per ningú. Tota la informació del sorteig es troba disponible a la pàgina de Sorteig d’Or, on també es poden consultar les bases legals.

Registra’t a La Plaça

 

Participa en el sorteig

 

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

SORTEIG D’OR: Guanya un lingot amb 11Onze

2min lectura

A 11Onze, la nostra comunitat és or, per això...

11Onze

Com es fa l’or de Preciosos 11Onze

3min lectura

A finals d’abril de 2022 11Onze va començar...

11Onze

Agafa-ho o deixa-ho, però a 11Onze t’ho expliquem

5min lectura

Formar part de la comunitat 11Onze vol...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play