SORTEIG D’OR: Guanya un lingot amb 11Onze

A 11Onze, la nostra comunitat és or, per això hem decidit sortejar un lingot d’or entre els membres que recomanin La Plaça a altra gent. Per cada nou usuari es rebrà un número per al Sorteig d’Or que farem el pròxim 21 de desembre.

 

Si ja ets membre de La Plaça, saps molt bé com valorem la nostra comunitat i com ens agrada que participeu, que us impliqueu i que us eduqueu financerament amb nosaltres. Fa temps que som més de 10.000 persones a La Plaça, però creiem que ha arribat el moment d’obrir-nos a més gent. Que expliquem a tanta gent com sigui possible el projecte d’11Onze.

L’objectiu és que cada vegada més persones entrin a La Plaça i es registrin com a usuaris d’11Onze. És gratuït, ràpid, i dona accés a tots els continguts i serveis de la nostra comunitat. Per això hem posat en marxa el Sorteig d’Or. Cada nou usuari, un cop s’hagi donat d’alta, podrà inscriure’s al sorteig omplint un formulari. En omplir aquest formulari haurà de dir-nos qui li ha recomanat 11Onze i, a continuació, rebrà un número. Aquest número és únic per aquests dos usuaris, pel que ha recomanat 11Onze i pel que s’ha donat d’alta

I què hi podeu guanyar?

L’usuari que ha recomanat 11Onze, si el número és l’escollit, s’endurà un lingot d’or valorat en més de 3.000 euros. El nou usuari també s’endurà un premi, en aquest cas una moneda d’or valorada en més de 500 euros. Val a dir que aquest nou usuari no podria entrar en el sorteig del lingot recomanant 11Onze a altres persones. S’explica específicament a les bases legals, que podeu consultar: volem premiar la fidelitat i la implicació dels usuaris que ja eren membres d’11Onze abans d’aquest sorteig.

11Onze ha anat creixent sempre gràcies al boca-orella. Ara ha arribat el moment que apugem una mica la veu. Cada nou usuari dona una opció de guanyar un lingot d’or físic! Trobareu tota la informació del Sorteig d’Or en aquesta pàgina.

Que tingueu molta sort, sou or!

Registra’t a La Plaça

 

Participa en el sorteig

 

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Com es fa l’or de Preciosos 11Onze

3min lectura

A finals d’abril de 2022 11Onze va començar a enviar l’or...

11Onze

Agafa-ho o deixa-ho, a 11Onze t’ho expliquem

5min lectura

Formar part de la comunitat 11Onze vol dir mirar d’estar...

Finances

Retorn Mensual, un 22% en 2 anys

3min lectura

Seguim ampliant les opcions d’estalvi per a la comunitat...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play