SORTEIG D’OR: una setmana i sortegem un lingot

El pròxim 21 de desembre 11Onze sortejarà un lingot i una moneda d’or entre tots els membres d’11Onze que hagin aportat nous usuaris a la comunitat. Encara ets a temps d’aconseguir algun número!

 

Prop de 150 persones s’han donat d’alta a La Plaça des que vam posar en marxa la campanya del Sorteig d’Or. L’objectiu és ben simple: que els membres d’11Onze recomanin a altres persones que es registrin a 11onze.cat

El nombre limitat de membres de la comunitat que hi poden participar fa que aquest sigui el sorteig amb més possibilitats de premi d’aquestes festes. A més, ho fem amb un premi doble, tant per l’usuari que ha recomanat 11Onze com pel nou membre. Si encara no tens el teu número pel sorteig, només et queda una setmana. El dia 21 de desembre, farem el Sorteig d’Or.

Els premis i els requisits

Al Sorteig d’Or hi ha dos premis: un lingot d’or valorat en uns 3.000 euros i una moneda d’or valorada en 500 euros. Però no hi pot participar tothom. Només hi poden participar membres de la comunitat que aportin nous usuaris a La Plaça. Registrar-se a 11Onze.cat és gratuït i dona accés als continguts i serveis d’11Onze.

Què cal fer?

És molt senzill, només són dos passos:

  • El nou usuari s’ha de donar d’alta a La Plaça.
  • Un cop fet això, el nou usuari ha d’omplir el formulari del Sorteig d’Or.

En aquest formulari, és important que el nou usuari esmenti qui li ha recomanat 11Onze. Un cop fet això, aquesta persona rebrà un número per al Sorteig d’Or. I si el seu número és l’escollit, el nou usuari s’endurà la moneda d’or, mentre que qui li hagi recomanat 11Onze s’endurà un lingot d’or de 50 grams.

Exclusions

El Sorteig d’Or té l’objectiu d’obrir La Plaça i fer que els que ja formen part de la comunitat hi aportin nous usuaris a canvi de l’opció de guanyar un lingot d’or. Per aquest motiu, no hi poden participar usuaris ja registrats sense aportar noves altes, ni persones que es donin d’alta que no entrin recomanats per algú. Tota la informació del sorteig es troba disponible a la pàgina de Sorteig d’Or, on també es poden consultar les bases legals.

Registra’t a La Plaça

 

Participa en el sorteig

 

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

SORTEIG D’OR: Guanya un lingot amb 11Onze

2min lectura

A 11Onze, la nostra comunitat és or, per això hem...

11Onze

Aquest Nadal, regala or!

3min lectura

Preciosos 11Onze enguany ofereix la moneda d’or més...

11Onze

Com es fa l’or de Preciosos 11Onze

3min lectura

A finals d’abril de 2022 11Onze va començar a enviar...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play