Aquest Nadal, regala or!

Preciosos 11Onze enguany ofereix la moneda d’or més coneguda d’Europa, la de la Filharmònica de Viena. Per 225 € els compradors rebran la moneda, una postal de Nadal exclusiva i un bitllet d’or acreditant la compra. Pel dia de demà, or.

 

Les festes de Nadal són un moment per pensar en els altres i desitjar que els hi vagi bé. A moltes llars catalanes aquest desig es tradueix en un sobre de diners (o un ingrés) pel dia de demà. És a dir, pares, mares, avis o àvies tenen l’hàbit de regalar diners perquè als fills o nets els siguin útils en el futur. Però això té sentit ara mateix? Amb una inflació rampant, un euro depreciat i la incertesa sobre el futur de les monedes fiduciàries, els diners no semblen un regal tan valuós ni tan segur com ho eren fa uns anys.

Per aquest motiu, a 11Onze considerem que aquest paper el fa millor l’or.  Si vols fer un regal que no perdi valor amb el temps i que es pugui convertir en efectiu ràpidament, l’or és la millor opció. Pel dia de demà, regala or.

Fins ara, amb Preciosos 11Onze es podien fer compres de lingots d’or des de 3.000 €. Enguany també oferim monedes d’or, des de 225 €. Per als membres d’11Onze amb compte d’El Canut, l’enviament és gratuït. Per a la resta de compradors té un cost de 9,99 €.

Com seria l’entrega?

Si vols comprar monedes d’or per regalar, has d’omplir aquest formulari i un agent contactarà amb tu. Un cop estigui tot enllestit, pagaràs directament amb targeta. El que rebràs a casa és una postal de Nadal i un bitllet d’or personalitzat que acredita la compra d’or. T’ho enviarem tot juntament amb les monedes. 

 

Quan vols que t’arribin les monedes?

  • Si vols regalar-les el dia de Nadal, la teva data límit és el 14 de desembre.
  • Si vols regalar-les el dia de Reis, la teva data límit és el 28 de desembre.

La màgia del Nadal

El bitllet d’or d’11Onze connecta directament amb l’imaginari fantàstic creat per Roald Dahl a la novel·la ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Allà, els nens que trobaven el bitllet d’or dins la pastilla de xocolata eren convidats a visitar la fàbrica de xocolata de l’estrambòtic Willy Wonka. El bitllet d’or d’11Onze no servirà per dur cap nen a conèixer els Oompa Loompa, però tindrà una funció que creiem molt valuosa: garantir que tenen or pel dia de demà.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Estalvis

El valor de l’or davant la incertesa econòmica

5min lectura

Tot i que els grans organismes econòmics internacionals...

Premsa

Petitet: “el meu pare comprava or”

3min lectura

Eldiario.es ha publicat una entrevista en profunditat...

11Onze

SORTEIG D’OR: Guanya un lingot amb 11Onze

2min lectura

A 11Onze, la nostra comunitat és or, per això hem...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play