SORTEIG D’OR: aquest dijous tindràs premi?

T’expliquem com farem el Sorteig d’Or del dia 21 de desembre. Serà a les onze del matí, tingues el telèfon encès perquè trucarem al guanyador/a!

 

Aquest dijous, 11Onze sorteja un lingot d’or de 50 grams i una moneda d’or valorada en més de 500 euros entre els participants en el Sorteig d’Or. El sorteig es farà a les 11 del matí i, de seguida que s’obtingui el número, es trucarà als guanyadors per notificar-los el resultat. Tot plegat serà en directe i es gravarà per poder-ho compartir a La Plaça. Per tant, és molt important que aquest dijous totes les persones que han participat en el Sorteig d’Or tinguin el telèfon encès a les 11 del matí.

Com participar-hi?

Més de 150 persones s’han donat d’alta a La Plaça des de l’inici de la campanya. Si encara no tens el teu número per participar en el sorteig, pots aconseguir-lo abans del dia 20 a les 23:59. Et recordem com funciona:

1. Els premis i els requisits

Al Sorteig d’Or hi ha dos premis: un lingot d’or valorat en uns 3.000 euros i una moneda d’or valorada en 500 euros. Però no hi pot participar tothom. Només hi poden participar membres de la comunitat que aportin nous usuaris a La Plaça. Registrar-se a 11Onze.cat és gratuït i dona accés als continguts i serveis d’11Onze.

2. Què cal fer?

És molt senzill, només són dos passos:

  • El nou usuari s’ha de donar d’alta a La Plaça.
  • Un cop fet això, el nou usuari ha d’omplir el formulari del Sorteig d’Or.

En aquest formulari, és important que el nou usuari esmenti qui li ha recomanat 11Onze. Un cop fet això, aquesta persona rebrà un número per al Sorteig d’Or. I si el seu número és l’escollit, el nou usuari s’endurà la moneda d’or, mentre que qui li hagi recomanat 11Onze s’endurà un lingot d’or de 50 grams.

3. Exclusions

El Sorteig d’Or té l’objectiu d’obrir La Plaça i fer que els que ja formen part de la comunitat hi aportin nous usuaris a canvi de l’opció de guanyar un lingot d’or. Per aquest motiu, no hi poden participar usuaris ja registrats sense aportar noves altes, ni persones que es donin d’alta que no entrin recomanats per algú. Tota la informació del sorteig es troba disponible a la pàgina de Sorteig d’Or, on també es poden consultar les bases legals.

Registra’t a La Plaça

 

Participa en el sorteig

 

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

SORTEIG D’OR: Guanya un lingot amb 11Onze

2min lectura

A 11Onze, la nostra comunitat és or, per això hem...

11Onze

Com es fa l’or de Preciosos 11Onze

3min lectura

A finals d’abril de 2022 11Onze va començar a enviar...

11Onze

11Onze comença a repartir monedes d’or

2min lectura

Les primeres monedes Filharmònica de Viena amb...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play