11Onze comença a repartir monedes d’or

Les primeres monedes Filharmònica de Viena amb una postal de Nadal exclusiva i un bitllet d’or acreditant la compra ja estan arribant als nostres clients. Encara ets a temps de fer una comanda per aquestes festes!

 

Aquest any us hem proposat fer un regal original, que guanyarà valor amb el temps i que es pot convertir en efectiu ràpidament. Els clients d’11Onze ja fa dies que estan rebent les primeres monedes d’or amb una postal de Nadal i un bitllet daurat personalitzat certificant la compra. Si vols fer un regal pel dia de demà, regala or.

Com és el paquet que reps?

Com a comprador rebràs un sobre amb una moneda d’or Filharmònica de Viena, una postal de Nadal exclusiva i un val daurat acreditant la compra d’or. El val és personalitzat amb el valor de la comanda, el nom del comprador i de la persona per la qual has fet la compra. L’enviament és gratuït per als membres d’11Onze amb comte d’El Canut, però té un cost de 9,99 € per a la resta de compradors.

Et recomanem fer les comandes amb data límit del 14 de desembre si vols rebre la moneda abans de Nadal, i no més tard del 28 de desembre la vols regalar per Reis. En el cas que hi hagi trencament d’estoc de monedes, les comandes que entrin el 28 de desembre rebran el val amb la postal per Reis, i la moneda tan aviat com es reposi l’estoc. Si vols comprar monedes d’or per regalar, omple aquest formulari i un agent contactarà amb tu.

 

Amb Preciosos 11Onze es poden fer compres de lingots d’or o fer un regal que perduri en el temps. Pel dia de demà, regala or.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

SORTEIG D’OR: Guanya un lingot amb 11Onze

2min lectura

A 11Onze, la nostra comunitat és or, per això hem...

Cultura

Història de la moneda d’or Filharmònica de Viena

3min lectura

Des de la seva primera edició el 1989, aquesta moneda...

11Onze

Aquest Nadal, regala or!

3min lectura

Preciosos 11Onze enguany ofereix la moneda d’or més...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
    Manel

    Un regal ben original!!!!

  2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play