Per Sant Jordi, regala or!

Des del segle XV el dia dels enamorats a Catalunya és el 23 d’abril, diada de Sant Jordi. Normalment, es regala una rosa a la persona estimada, però si vols un regal que en lloc de marcir-se guanyi valor amb el temps… regala monedes d’or! Per això a 11Onze reactivem la campanya Amor amb Or. Fes la teva comanda abans del 12 d’abril.

 

S’acosta la diada de Sant Jordi, probablement el dia que acumula més festejos a Catalunya. El 23 d’abril se celebren el dia del llibre, de la rosa, dels enamorats, és el sant del patró del país i, també, es commemora la cultura catalana. Per això les roses venen acompanyades d’una espiga de blat, és el símbol de l’esforç, el fruit que s’obté del treball de tot un poble. Cinc celebracions en un sol dia que, a més, és laborable.

Però més enllà de les tradicions a 11Onze volem afegir una mirada pràctica que no resti romanticisme a aquest dia dels enamorats. Regalar una rosa ben roja, simbolitzant la sang del drac mort pel cavaller Sant Jordi, està molt i molt bé. Però uns dies després la rosa estarà seca per molts trucs que facis per conservar-la. Així és que a 11Onze oferim una possibilitat de regal que guanyi valor amb el temps: or. Reactivem la campanya Amor amb Or, una manera de dir a la teva parella que l’estimes i que la vostra relació millora amb el pas del temps.

Monedes d’or ja disponibles!

La constant revalorització de l’or en els darrers mesos fa ser molt optimista sobre el futur d’aquest metall preciós. Les turbulències sobre l’economia internacional i, molt concretament, els dubtes sobre les monedes fiduciàries com el dòlar i l’euro han disparat el preu de l’or fins a màxims històrics que sembla que no trigaran a batre’s. És, per tant, un bon moment per regalar or a persones estimades. En aquesta edició d’Amor amb Or tens disponibles les tres monedes amb què treballem habitualment a 11Onze: la Krugerrand, la Britannia i la de la Filharmònica de Viena. Totes elles te les enviem gratuïtament si tens un compte amb El Canut, la nostra aplicació.

Fins quan puc comprar monedes?

Si vols rebre les monedes a casa abans de Sant Jordi, recorda: mira de fer la teva comanda abans del 12 d’abril.

 

Si vols demanar informació sobre les monedes d’or, omple aquest formulari.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Història de les monedes Britannia i Krugerrand

4min lectura

Les monedes d’inversió, també conegudes com a...

Cultura

Història de la moneda d’or Filharmònica de Viena

3min lectura

Des de la seva primera edició el 1989, aquesta moneda...

Estalvis

La febre de l’or continua imparable el 2024

6min lectura

El preu i la demanda d’or han assolit màxims històrics...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play